Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no dobře je krásný *15*
  • Johny je celosvětově uznávaný herec a taky má být za co, ale kdyby to tady četl, jak z něho všichni tečete tak by možná s hraním přestal. Vzpamatujte se, je to herec a nikdo z vás ho mít nebude, tak nelítejte ve snech *13* *8* *1*
  • i love johnny *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • johnny depp

to je pravda nemužete tady psat jak ho milujete když ho neznate na nějake autogramijadě muže vypadat že je hodnej ale když je třeba doma tak muže byit uplně jinej ale ja ho taky miluju *14* tak doufam že je hodnej i tam kde nejsou kamery
  • Boooooooooože

Lidi proboooooooooooha nešilte...jak asi tak můžou bejt holky mezi deseti a dvaceti bejt tak totálně zamilovaný do čtyřicátníka???A s těch co tu píšou jak rádi by mu ho vykouřili apod. je mi na blití tak sorry...mohli byste bejt jeho děcka *9* *13* tak se uklidněte a začněte konečně uvažovat
  • no co dodat...já ho prostě žeruuuuuu!!!! *14* *3* *1* *14* *14* *1* *14* *3* *14* *14* *14* *14*
  • Depp sere na takové žabky a pičky co tu píšou miluju tě a podobné sračky!!!!! znáte jen pár jeho filmů!!!!
  • asjlhklgfi hůkf

on je prostě nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej herec na celím celičkým světě!a je krásnej jo vypočítala jsem že mu je 43 let.hrozně mu to ve filmu piráti z karibiku 1 a 2 sluší!
  • Johny

si to tady precetl a vzkazuje, ze kazda ktera mu podrzi na analek dostane jeho autogram. Tak se hlaste, jedna po druhe.
  • miluju ho!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit