-
Teraz vo štvrtok 17. 8 pojde na ČT (myslím, že na ČT1) o 20:30 s johnnym film - Don Chuan De Marco. Určite si ho pozrite. Ja sa už hrozne teším.
-
Miláček
Je to ten nejhezči pirat na světe,hlavně v Pirátech.Nikdo neni krásnějši.Je to moje zlatičko !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Nejkrásnějši chlap
je to ten njelepsi muz na svete neni nikdo hezci *14* -
Johnny je ten nejkrásnější pirát na světě je prostě uuužžžááásssnnneeejjj a nejdřív sem si řikala že vypadá hodně blbě v továrně na čokoládu ale pak sem si zvykla a teď mi tam připadá roztomilej *14* *4*
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
no jó no, tak mi tolik nezáviďte *1* *4* *1*
-
milášek
já ho prostě miluju! *14* -
V piratech je uuplne nej a je tam nadhernej *14*
-
Bože Johnny ty si tak S E X Y !!!!!!! Ja ťa chcem. *14*
-
Pochvala
Je to skvělej herec.Mám ho moc ráda už od Střihorukého Edwarda.Navíc on všechny svoje role nejen hraje, on je prožívá,on je jimy.Role Jacka Sparrowa je doopravdy tak úžasně procítěná,vlastně skoro,jako by nehrál vůbec nic,že se ani nedivím, že je z něj kultovní "hrdina".Johnny hraje geniálně blázny, podivíny a dobráky..A nebudu kecat, že se mi nelíbí. Čím je starší, tím má větší charisma<3 KAždá role vypadá,jako by mu byla šita na míru.. Smekám, johnny.. Jen mně sobecky mrzí, že se nejspíš nikdy v životě nepotkáme, natož,abych ho někdy poznala tak, že by si mně zapamatoval *9* *1*