-
johnny je fakt sexy
Musim povedat ze johnny deep je fakt super herec v piratoch karibiku bol absolutne neodolatelny a zabavny,plny zivota o com svedcia aj jeho dobracke a laskyplne oci...chudak orli oproti nemu nemal absolutne sancu..to sa musi nechat ... nema sice tvar ako brad pitt ale ma v sebe nieco neuveritelne co na neho pritahuje tolko dievcat,je proste sam sebou a nemusi sa ukryvat za peknu fasadu..ale jeho partnerka vanessa nieje jeho manzelkou...maju spolu dve deti ale neviem preco sa nevzali...nevie to niekto??:)tesim sa na pirati karibiku 2 a na jeho granduozny herecky vykon...fakt je strasne sexy....no comment.. -
dohny dep je supr herec
-
*nej byl....
-
No jo...pán je sqělej....!!! Mej byl v Pirátech no.....akorát Orli mu to tam kazil no....!!!
-
johny-bezva kořeň
Všichni máte pravdu že he super.Je to fakt kus! -
ZÁJEZD DO FRANCIE
TAK DÁMY KDY SE JEDE DO TÉ FRANCIE? NA JOHNNYHO DEPPA SE POJEDU PODÍVAT KDYKOLIV.TEDA ŘEKNU VÁM TAKHLE ZBLBLÁ DO HERCE JSEM NEBYLA ANI V 16-TI A TO JE MI 43LET TRAPAS CO?NO JO LÁSKA JE LÁSKA!MŮJ MUŽ SE MI UŽ SMĚJE CO ALE NADĚLÁM JDU SNÍT DÁL ČAU. -
Jonny Depp je skvělý herec,osobitý a navíc má drsné vlasy
-
Muluju ho... a chci jet do Francie
-
Jo a taky je nádhernej,krásnej,úžasnej! A komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí!!!!!:))))
-
jedu do francie
Tak zaprvý to není DNo ani hloubka...nevíš že je to DEPP a ne deep??:) Jo taky jsem jeho velká fanynkaa je hříšný že plno lidí (spolu se mnou) se o něm dozvědělo AŽ v pirátech, na to kolik už toho natočil... No jo myslim že pojedu do francie :))) kdo jede se mnou??:o) Mimoch. pro všechny tohle je supr stránka www.ohjohnny.net kde je snad úplně všechno...