-
Johnnyho Deppa mám ráda už od svých 5ti let, kdy jsem ho viděla hrát jako Kapitána Jacka Sparrowa. Od té doby jsem s ním viděla mnoho filmů, na počet jich je přes 20 *3* Miluju jeho styl chůze, styl oblékání, jak se chová k fanouškům. Chová se jako člověk bez slávy, není namyšlený. Připomíná mi Heatha Ledgera. Heath byl opravdu skvělý herec a choval se stejně jako Johnny. Moc mě mrzí, že Heath zemřel, ale vždy byl můj nejoblíbenější herec Johnny a doufám, že navždy zůstane. Chápu, že se vám tenhle komentář nemusí zamlouvat, nikoho nechci soudit. Vaše věc je, jestli se Vám můj komentář líbí nebo ne. Ale myslím si, že to co jsem napsala já, je lepší, než psát to co většina holek píše, tím myslím něco jako tohle: Love Johnny! Miluju tě Johnníku! a podobné nesmysly... nesuďte mě, tohle je jen můj názor. Myslím si, že je zbytečné psát sem mnoho komentářů o tom, že ta či ta holčina (dokonce si myslím že puberťačka jako já) si myslí, že je Johnnyho největší fanynka. Myslím si, že většina z vás nebude věřit, že tenhle text napsala puberťačka, která chodí na základní školu, ale v tomhle Vám opravdu nelžu.
-
-
konečně nějakej smysluplnej komentář .. :) :D
-
-
Johnnyk Depp*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
love you johnny Depp *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *************love you johnny Depp
-
http://www.youtube.com/watch?v=p6jTIlPr-yI&feature=related moc hezké, mohl se ale trošku pousmát a je to 100% *3*
-
Všechno nejlepší k narozeninám.... ;) Mám tě ráda...
-
Happy B-Day!!!! I love you............ *14* *14* *14*
-
Vše nejlepsí pro nej ...... herce *14*
-
Happy B-Day, Johnny! =) ♥
-
Všechno nejlepší, Johnny!! *4*