Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už aby měl premiéru film the rum diary. *15* Děsně se na něj těším.
  • Helcaa.F
    Ahoj co myslíte bude i pátý díl Pirátů z Karibiku? ;)
    • myslím že jsem někde četla, že už se připravuje... *14* *14* *14*
    • jojo
  • piráti z karibiku 4 , můžeš sehnat na shlédnout film zdarma.cz i s českým dabingem. Nebo v kino Verzi a český dabing taky seženeš.
    hodně štěstí misulko. *4*
    • děkuji, už jsem to sehnala. *4*
  • misulka
    http://www.youtube.com/watch?v=C75-dj679uo
    tak na to se mooc těším, to bude moc dobrej film.
  • nika1979
    Johnny Depp love you kiss mi sexyy postavou image očima vlasama........................................... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • misulka
    Nejvíce co na johnnym obdivuji je to, že nám chlapík vůbec nešediví a když, tak asi jenom trošku. Je to prostě náš fešák *3* Taktéž obdivuji, že mu sluší cokoliv, jestli má dlouhé vlasy a nebo krátké, a nebo jestli má vousy a nebo ne,pořád furt kocour.Sice se mi teda více líbí s delšími vlasy a s vousy ale i tak je fešák.
  • latoyajackson

johnny

johnny je nejlepsi a nejhezci fakt je uzasnej !!!
  • Freddyho smrt - Poslední noční můra

viděli jste někdo film Freddyho smrt - Poslední noční můra? Má to cenu abych se na to podívala jestli si tam Johnny nějak pořádně zahrál a nebo si tam zahrál pár minut a to byl konec.
    • Re: Freddyho smrt - Poslední noční můra

Neviděla jsem to,ale zdá se mi že v tom pokračování nehraje vůbec,ale nwm.
  • rachel-007

Ach jo !!

Proč musí být pořád tak neodolatelnej...??? ♥ :D
  • misulka

Piráti z Karibiku 4

Nevíte prosím, kde se dá sehnat piráti 4 v hezké kvalitě a né v kino verzi? Na ulož to sice je ale v kino a to už jsem viděla tak bych konečně ty postavy chtěla vidět kvalitně. Už to má 2 měsíce po premiéře tak snad už by to mohlo být k sehnání.Děkuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit