-
Vše nejlepší!!!
Všechno nejlepší...ať se ti pořád daří tak jeko teď jsi nejlepší ♥ -
narozky
To jo ty vole, vše nej borče. -
narozeniny
Ty jo ten rok tak utekl a Johnny má zase narozeniny. Tak všechno nejlepší :-) -
happy birthday
Všechno nejlepší Johnny:) hlavně hodně štěstíčka,zdravíčka lásky a úspěchů:-** -
piráti 4
Dneska jsem se podívala na piráty 4. takže jediný díl co mě sklamal byla 3.Můžu říci, že je to fakt dobrý film. Je to úplně jiné než předchozí díly. Johnny samozřejmě perlil,on a jeho hlášky,to by prostě nebylo ono. Penelope tam byla taky boží. Takže jsem potěšena že mě nesklamali. Už se těším na další. Snad to bude brzy. -
Johnny
Nechápu,jak ho někdo nemá rád. Je to skvělý herec a hlavně je na fanoušky moc hodný a na ostatní lidi jako jsou třeba číšníci atd. Má zlaté srdce. Vanessa má velké štěstí. Ani se nedivím, že se ho tak drží. -
-
Re: Johnny
Bych to viděla, že maj štěstí oba, že se našli. Jestli jim to vydrží až do stařeckejch plín, v což doufám, tak budou fakt v šoubyznyse jedinou vyjímkou potvrzující pravidlo...
-
-
4
Múžu říct že piráti z karibiku 4 mě trošku zklamali :( nejvíc asi z toho dúvodu že tam Johnny neměl tak havní roli jak v ostatních dílech.Je jasné že ted budou všichni říkat že je to nej díl ptz je nový ale pro ěm je pořád nejlepší 2díl ;) -
-
Re: 4
tak to mě velice teda sklame, se na to hlavně dívám, že tam hraje johnny a že je to skoro celý film o něm. A je tam aspoň pořád tak vtipný?
-
-
jo
Piráti z karibiku 4 je uplne super je lepsi nez 2 a 3 -
-
Re: jo
tak to teda ne, nej je 2, pak 1, potom teprve 4 a nakonec 3
-
-
"sezoní fandové "
hele děcka,dávám tomu tak dva,maximálně tři dny.A určitě se tu boběví zase milion "sezoních fandů" tedy lidí co se oběví jen když má johnny novej film a málem by pro něj položili život.Ale přes rok,když není premiera si na něj ani nevzpomenou..nesnášim je.Ale co ..nemusíte mě vnímat,naschvál ale že se tu někdo takový objeví :D -
-
Re:
to je fakt -
Re:
pravda pravda ;) -
Re:
Máš pravdu,něco na tom bude..
-
-
Piráti z Karibiku 4
Když čtu ty komentáře k pirátům 4, tak mě to místama děsí http://www.csfd.cz/film/252716-pira ti-z-karibiku-na-vlnach-podivna/ Těžko říci co od toho můžeme očekávat, ale já doufám, že jenom to nejlepší. Johnnyho výkon určitě bude bez pochyby nejlepší. *1*