Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny

Je skvělej:-) V každém filmu má své kouzlo. Filmy s ním jsou super.
  • filmečky

Už aby byl Rango a piráti z karibiku 4. Člověk se nemůže dočkat. Jedině sním sleduji filmy v originále a ne s dabingem, stejně ten dabing je kolikrát pofidérní a on má hezký hlas. *1*
    • jarozu

Re: filmečky

Hrozně ráda je taky poslouchám v originále...má takovej uklidňující hlas...doufám že někde seženu Ranga v originále s titulkama, prozože v kině bude asi s dabingem ale piráti píšou že budou s titulkama...když jsem byla na trojce tak ta taky byla...
      • filmečky

Jako já si myslím, že i rango bude s titulkama. Já vždycky když sháním novinky tak je mám s titulkama. Jako nasralo by mě to kdybych to nesehnala. Slyšela jsem, že piráti budou v 3D takže to bude mazec.
  • ...

Je to ten Nejlepšíííííííííííí herec!!!! co znám!!!!..:D Fakt! *1* ;);););:)))
  • antidicaprio

blog

Když už jsme u toho spamování,taky mám blog(tedy mám tři) budu ráda když juknete,jsem ráda za každý komentář.Nejraději bych byla za návštěvu prvního blogu.:

a)
    http://dark-dragon.b log.cz/

na tomto blogu jsem 90% svého času.Blog je pouze autorský,tzn. že tam nenajdete nic okopírovaného.Je tam pouze muj text,moje kresby,moje zážitky,oblíbené věci..ad.

b)
    http://antidicapr io2.blog.cz/

tento blog je věnován mému snu,mému milovanému zvířeti-koni.
    najdete tam vše o koních,od videii,přes hry až po plemena a péči..prostě koncká enciklopedie.

c)
    http://antidic aprio.blog.cz/

Muj první blog,věnovaný všemu.Od zvířat po hvězdy.Též různé rady na blogování,rubrika XD-plná vtipných kravin..Ad.
    • antidicaprio

Re: blog

ty mezery mezi odkazy tam bejt nemaj.
      • Re: Re: blog

Mě se ty odkazy nechcou otevřít, to je v řiti.
        • antidicaprio

Re: Re: Re: blog

nejsou tam mezery..
  • shattuckit

Můj blog.

http://weasley-guys.blog.cz/1102/so nh-1-kolo

Kdo chce muže hlásnout pro můj blog.Pro shattuckit.
  • shattuckit

Omluva.

http://weasley-guys.blog.cz/1102/so nh-1-kolo Dala jsem špatný odkaz.Tady je už srávný odkaz na hlasování.
  • shattuckit

Můj blog.

http://weasley-guys.blog.cz/1102/so nh-1-kolo Kdo chce muže hlásnout pro můj blog.Pro shattuckit.

*1*
  • terishek

Theressa

Lidi vzpomínáte na tu ''šílenou,, theressku či jak se to psalo? *13* *15* *15* *1*
    • Re: Theressa

myslíš tu pí-u co všechno prožila,kažnou hvězdu zná osobně? Jo a abych nezapoměla brzi se odstěhuje do ameriky,tedy až po tom co ji přestane bavit londýn. ehm...doufám že se nevrátí,je to i v jejím vlasním zájmu.
      • terishek

Re: Re: Theressa

Ano ano přesně tu myslím :D jsem zvědavá co by si vymyslela příště :D možná že už bydlí na marsu a odstěhovala tam všecky celebrity :D
      • Re: Re: Theressa

Jak vidím, tak to musela být asi nějaká.....!
        Vůbec nevím teda o koho se jedná *1* to bude asi tím, že tu sem píšu teprve nějaký měsíc. *1*
        • antidicaprio

Re: Re: Re: Theressa

Tak to si o hodně přišla.např: o to jak jsem já zautočila na fanklub leonarda dicapria...(asi pul roku zpátky)a oni mi zautočili na deppa..prostě komentová válka..ale když už sem u tohto ,se omlouvám všem co jsem je do toho zatáhla..už se nebudu projevovat,slibuju..i když DiCapria pořád nesnáším.
          • jarozu

Re: Re: Re: Re: Theressa

Tak to nejsi jediná...Jestli je herec kterýho opravdu nesnášim a vůbec se mi nelíbí tak je to právě Leonardo...Škoda že jsem u toho nebyla...Moc ráda bych se toho zučastnila.... *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Theressa

Kdyby nás tak slyšeli fanoušci Leonarda. *1* Jako nemá špatné filmy ale není to krasavec.
          • Re: Re: Re: Re: Theressa

Vau, tak to je škoda,mohla být sranda kdybych to viděla. *1* Já taky Dicapria moc nemusím, sice se na jeho filmy podívám, ale že by to byl můj miláček, to se říci nedá tak jak Patison. Ty jo snad jsem tedka někoho tady neurazila *1* Ty mlady hvězdy, to je takovy těžko říci, ale tak každý má rád někoho jinýho.
  • antidicaprio

Turista

čágo mudlové,jak se vám líbil cizinec?hmmm tedy turista..Mě zrovna neuchvátil,ale to jeho pyžamko.. *14* *1*
    • jarozu

Re: Turista

Taky si myslím že bez pyžama by to bylo vážně lepší... A jak běhal po tý střeše na boso...to vážně nechápu jak tonudělali...ale strašně mi vadilo jak ten film zkritizovali, protože mě přišel naprosto dokonalej a Johnny v něm byl úžasnej... *14* *4*
      • Re: Re: Turista

Tak nějak tuším, proč to tak zkritizovali - pač pan režisér tam měl kupu velmi talentovaných herců a nevěděl, co s nima má dělat, tak radši nedělal nic. Jo a taky se nějak zapomněl rozhodnout, jaký že to vlastně má být žánr. Prostě to nezvládl, což je škoda, protože ten film mohl být daleko lepší, kdyby ho nepostavil jen na tom, že tam hraje Depp a Jolie. Navíc Johnny tam bohužel neměl moc co hrát - a tu trošku zvládl jako vždy výborně - a Angie hraje furt stejný typy postav. Dělali tomu obrovskou reklamu a lidi měli velká očekávání, která se nenaplnila, takže je jasný, že to pak všichni hrozně zkritizovali.
      • Re: Re: Turista

Asi jsou v Americe zvyklí na větší trháky. Mě se taky moc líbil, už jsem ho viděla 3x *1* Johnny je prostě kaskadér. Ale jak říkám, příště bez pyžama i když to bylo poprvé co jsem ho viděla v pyžamu ve filmu. *1*
        • jarozu

Re: Re: Re: Turista

Taky jsem ho viděla už asi davakrát a porád se mi moc líbí...Zrovna jsem o Cizinci dopsala recenzi (jenom do školy), tak doufám že jsem ten film pořádně vychválila a udělala mu dobrou reklamu... *1* *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Turista

Tak to je super. když to v Americe spluly tak mi v ČR z toho musíme udělat hitovou jedničku *1*
            • jarozu

Re: Re: Re: Re: Re: Turista

Přesně tak... *1* *1*
    • Re: Turista

Bez pyžama by to bylo lepší *1* *14*
      • antidicaprio

Re: Re: Turista

*1*
        • Re: Re: Re: Turista

Celkově ta pyžamová scéna byla drsná, chodit bos po střeše, to muselo být hodně příjemné, ale jak říkám, bez pyžama by to sklidilo hodně ohlasů *1* *1*
  • Johnny

Dámy, myslíte, že si barví vlasy, nebo nám nešediví? *1*
    • goosexd

Re: Johnny

ja chcem veriť tomu že nešedivie :D on cely vyzerá veľmi mlado :)..ale tak zase už ma na to vek :D ..to je jedno on musí by nádherný aj sedivy :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit