Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

čágo

nazdar děcka,jak se máme???
    XD
    ja blbě ,nechápu linearní rovnice,nebo co to berem jsem ale ráda, že se mi plní sen,a to to,že budu(doufam) vlastního koně..´přemýšlela jsem,bud hafling,nebo frís..ještě nwm:-)

ted ještě potkat johnnyho,dokončit školu a mám své sny z krku XD

a vy?? podte pokecat:-)

zatim papík....
    • Re: čágo

No já jsem se chtěla hlavně uvidět s Johnnym,ale to se nesplní *15*

Takže se to moc nevyjádřuje jasně *16*
    • zewla

Re: čágo

Tak mě se zase začíná všechno hroutit, že by se mi mohl splnit sen na to to nevypadá.... *9*
  • Johnny Depp

Jsem ráda,že nejsem jediný teenagre zažraný do Johnnyho Deppa:-)):-D
    • Re: Johnny Depp

to rozhodně nejseš.. Já jsem tim pověstná, jak o něm pořád básnim, a táhne mi teprv na 16 :D
      • antidicaprio

Re: Re: Johnny Depp

stejný případXD ...stačí aby nekdo řekl slovo deppa hned všichni:..ne ne...pač žačnu vypravět životopis..atd.Je mi šesnáct a nestydím se.Mám dost oblíbenců,ale depp je něco jako posedlost.
        • Re: Re: Re: Johnny Depp

Jojo, hrozná posedlost.. Když to je tak krásnej chlap! Kdyby bylo takovejch víc.. Jak se směje a všechno, bomba! :) A je to výbornej herec. Já kdybych ho někdy potkala, tak před nim smekám, protože je opravdu neuvěřitelnej! :)
        • zewla

Re: Re: Re: Johnny Depp

Stejný případ, taky mi táhne na 16 a Depp není něco jako posedlost, ale to už posedlost je *1* nebo taky úchylka.. říkejte si tomu jak chcete... kemarádka se teď mlátí do hlavy, protože mě k té posedlosti přivedla ona... a teď toho hodně lituje. Ať už řekne v podstatě kdokoliv cokoliv okamžitě se mi vybaví nějaká spojitost s Johnnym (nebo ještě s dr. Housem, to je má druhá posedlost *1* ) a já začnu chrlit hlášky z filmu, kecy z knížky, nebo z rozhovorů, v podstatě cokoliv.... *14* *1* už to trvá 2 roky... jsem zvědavá, jestli to někdy skončí.. snad ne *1* *14* *15*
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

máme tu stejnou chorobu..k té mé se přidává eště -nsis a antony hopkins XD
            • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

No tak už mám 3 posedlosti.. I kill you Bába!! *1*
    • antidicaprio

Re: Johnny Depp

Nás náctiletých je fůra..to je pravě to.johnnyho žerou všechny generace:-)
    • Re: Johnny Depp

nie *13*, to nie si =)
      • Re: Re: Johnny Depp

Oky kolik pak ti je
        • efronstar

Re: Re: Re: Johnny Depp

Nejsi jediný...
          Já ho taky zbožnuju *14*
          • Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

mě je 15 je to normální??:D *4*
            • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

Mě taky, takže buď v klidu.. *14*
  • FEŠAK

On je nejhezčí herec na SVĚTĚ . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • shattuckit

VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY

Myslím že děti od Johhnyho Deppa a od Vanessy Paradis vystupovali v písničce Vanessa Paradis Il y a.Ale tam děti skoro vubec nejsou jsou tam jenom minutu a to ješte skoro nepoznáš.Jsou tam jak tam sedí a neco pijou.Doufám že to najdeš to video já jsem to našla v youtube.com tak hodně štěstí Ahoj.
    *1*
    • Re: VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY

ta Vanessa ma nejake divne zuby, ale sak co, kazdy sme dajaky no ne? *1*
      • zewla

Re: Re: VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY

Ty zuby jsou děsný.. No ale co, takovýho manžela jí závidí snad každá z nás ne?? tak to bych měla klidně i ty její zuby, kdybych byla na jejím místě... se někdo má.... *9*
  • Jaký klip?

Nevíte v jakém klipu to bylo s těmi dětmi? *14*
    • wendy92

Re: Jaký klip?

Il y a. Vanessa zpívá, Johnny režíruje a hraje tam celá rodina.
  • ♥♥♥

Miluju ho! *14* *14* Mám ho nejrači v pirátech!!! *14* *14* *14* *14*
  • Love!Love!Love!

Já tě prostě miluju!!!!Miluju!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I´m so lucky

včera jsem se vrátila z Anglie, a nebudete veřit, koho jsem potkala... ano JOHNNYHO DEPPA *14* *14* *3* byla jsem z toho tak mimo, že jsem nebyla schopná slova, ale díky své mamce jsem získala autogram, a dokonce jsme chvilinku popovídali *14* je to neuvěřitelně milej člověk, kterej má rád děti, a kterej má smysl pro humor. to je zážitek na celej život. MILUJU HO *14*
    • Re: I´m so lucky

no twl já ti tak závidim........co já bych za to dala.....já sem do něj zažraná už od svejch 5-ti let a teď je mi dvanáct... *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: I´m so lucky

Tak tobě bych to přála!!!! *3* *3*

tomu se říká klika, já sem se do Londýna přestěhovala před dvěma týdny a pořád nic:(
      ale tak snad něco bude:D
      • zewla

Re: Re: I´m so lucky

Jéé to se někdo má... *14* Já ho chci taky potkat *14* *1*

tky ti zavidíííííííím mooooooooooooooooooooooooc twle tky bych ho chtela videt wow *4* *4* *4*
    • junka

Re: I´m so lucky

závidím ti moc co bych já za to dala aspoň na vteřinu vidět johnyho deppa aspoň na chvilu závidím ti moc moc moc . MělaS ŠTĚSTÍ FAKT. *4*
  • HELP...

PsimVas nevite jak se menuje film s Johnnym Deppem a Leonardem DiCapriem...Hrali tam ještě mladi...JE to starej film...Bylo to o nějake tluste ženské (jejich matce) Leonardo tam byl tuším postiženej... Dyžtak prosiiim pište třeba na mejl...: majamajda@seznam.cz *3* Diky
    • Re: HELP...

Co žere Gilberta Grapea *3*
  • antidicaprio

fotky

Pls,nemáte někdo něaký odkaz???Jako byl johnny v praze?Myslím něaké fotky..děkuju
    • wendy92

Re: fotky

já mám 1 fotku jeslti chceš, na které je ale Vanessa s Lily-Rose v Praze. Měl je tam obě sebou *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit