Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shellby

fanklub

Chtěla bych aby fanklub johny ho měl co nejvíc fanoušků.Nemohl by tady někdo zařídit aby se lidi přidali do jeho fanklubu? *3*
    • wendy92

Re: fanklub

Mě osobně je opravdu fuk, kolik má Johnny fanoušků. Pro mě je hlavní že mu fandím já a že vím že je to úžasná osoba a profsionální herec a skvělej člověk, a že to někteří nepochopili nebo ho mají rádi jen kvůli jeho vzhledu bo Pirátům z Karibiku - to je mi fuk. Někteří ho obdivují jen jako sexy chlapa,co hraje Jacka Spparowa, ale neví o něm nic. *4*
      • shellby

Re: Re: fanklub

mě se na něm líbí že úžasně zahrál Jacka sparrowa a další postavy.Líbí se mi jak vypadá a ráda si čtu jeho životopis a sbírám výstřišky z novin kde o něm píšou. *14* *14* *14*
  • I ♥ Johnny

Mám Johnyho ráda! *14* *14* *14*
    Těšim se na Piráty z Karibiku 4 ale nechci tam Zaca efrona!Celej film zkazí!At si nechaj v tom HSM.Jestli tam bude tak se fakt naštvu. *16*
    • Re: I ♥ Johnny

coze jako zac efron v piratech:: co tam jako bude delat dryblovat balonem bo co?? souhlasim at so ho nechaj v HSM jinak to cely zkazi... *10* *16* *8*
    • janeinka

Re: I ♥ Johnny

Si piš... naproto souhlasím, taky tam nechci Zaca Efrona... Takový "ken" se k pirátům nehodí... *13*
      A jinak k Johnnymu:) Za chvilku má narozeniny tak mu předem popřeju vše nej at se mu daří a at se má co nejlíp! *4* Nejenže je sexy ale je skvělý herec a to co předvedl ve všech filmech mluví o jeho neskutečném talentu...
    • pajka238

Re: I ♥ Johnny

No Piráti z Karibiku IV.budou nuda,když tam nebude Jonathan Pryce.
      • wendy92

Re: Re: I ♥ Johnny

Jasně, Jonathan Pryce byl fakt největší eso filmu... *9* já osobně znám piráty z nazpamět ale ted si ani nevybavuju kdo to je.. *1* celej film stojí na Deppovi.. *4* ale fakt je blbý že tma polovina lidí nebude, i když Johnny jo.. *3* ale nic se nemá přehánet, bez nich to bude nanic..trilogie stačí a je dokonalá.. *14*
  • I love Johny Depp

je super!!!!! *14* *14* *14*
  • polosok

lidi cetli ste bravo ted jak vyslo ale oni to pisou i tady ze keira knightley uz nebude hrat v piratech a prej ji mozna nahradi vanessa hudgens no jestli tam bude hrat tahle krava nebo ten teplej zac tak tam nejdu aspon kdyby tam misto keiry hrala aspon vanessa paradis to by bylo lepsi *4*
    • anonymka13

Re: polosok

vanessa hungens to se asi zbláznily!!!!
      • bellunqa

Re: Re: polosok

Vanessa?????? Pirati by už nebyly piráti!Jako by nestačilo, že jsem na tu krávu musela koukat v HSM, už to bylo na mě občas moc ... Vanessu nikdy, byl by to propadák *13*
        • Re: Re: Re: polosok

mas pravdu
        • Re: Re: Re: polosok

jj přesně
    • wendy92

Re: polosok

Mno tak Vanessa Paradis tam stoprocentně hrát nebude, a Keira taky ne. A taky ne Orlando. Proto si myslím že i když tam bude Johnny tak už piráti nebudou ono ptž tam Keira a Orlando hrát nechtějí. A bravo fakt nečtu - ty debilní vymyšlený drby fakt nemusím. a Vanessa Hudgens tam taky beztak hrát nebude - bože co si ještě vymyslí??? Zas Efron, Vanessa H, a stovka salších lidí. Jakmile se objeví nějaká informace že tam někdo bude hrát a není to potvrzený od scénáristů bo tvůrců filmu tak je to stoprocentně výmysl, ale každej se toho hned chytí. Nechápu jak to můžete číst. ale sama jsem zvěšdavá jak ti piráti nakonec dopadnou...ale než budou hotoví to jsou asi tak 3 roky, takže času dost, Do té doby tam už podle Brava bude jrát celý High School musical... *4*
      • Re: Re: polosok

no mas pravdu jaste je casu dost a jeste se to muze zmenit ale kdyby tam hrali celi HSM tak to by byla katastrofa to by tam treba s nekym bojovali a delali by tam ty svoje sestavy tak to kdyby ja videl barbosa tak by je odpalil *15*
        • anonymka13

Re: Re: Re: polosok

Kdyby tam hrály zac a vannesa tak by celej film zkazily
  • pls

ahoj lidi ja se vas chci zeptat ne na johnnyho i kdyz to s nim trochu souvisi ale chci se vas zeptat jestli tsdy nekdo stahoval na webu program torent do pocitace protoze ja bych si chtela stahnout s johnnym film a pocitac mi nepodporuje torent a ja potrebuju ten program tak jestli vite kde ja sem to vsude schanela diky *7* *7*
  • ach jo

musim rict ze to je strasny jak ten cas utika johnnymu za chvilku bude uz 46 ja doufam ze ten kdo tady psal ze nekde cetl nebo nevim co ze johnny s natacenim uz v 50 sekne tak doufam ze to neni pravda *9*
    • wendy92

Re: ach jo

sweeney sparrow: když jseš tak velkej fanda johnnyho tak proč si neuděláš profil na osobnostech??
      • Re: Re: ach jo

no taky me to napadlo ale urcite si ho udelam jestli budu mit cas
    • wendy92

Re: ach jo

No je pravda že to řekl, o tom nepochybuj, ale třeba si to rozmyslí, co ty víš, dostane nějakou dobrou roli tak ji vezme i když mu bude přes 50...uvidíme.. *4*
      • Re: Re: ach jo

snad jo *4*
  • že by

lidi nevite jestli johnny ted toci nejakej film nebo nejaky nejnovejsi info ja jenom ze sem uz dlouho o nem neslysela *7*
    • wendy92

Re: že by

Jinak jestli má někdo opravdu rád Johnnyho Deppa a třeba i Vanessu Paradia tak doporučuju http://betty-johnny.blog.cz/
    • wendy92

Re: že by

Má to napsaný v životopise i v novinkách - dotočil Public Enemies a Alenku v říši divů a ted momentálně v Porto Ricu natáčí The Rum Diary. *4*
      • Re: Re: že by

ja sem ale kokot ze me nikdy nenapadne podivat se do zivotopise dik moc za info *4*
        • wendy92

Re: Re: Re: že by

Nevadí, nz *4*
      • wendy92

Re: Re: že by

njn...někteří lidi se furt a furt ptají na nový a nový věci a přitom je mají napsaný před nosem...ale na ten rum disry se opravdu těším.. *15*
  • bellunqa

Nejky

Jonny je prostě nejky herec ... kam se na něj hrabe nějakej Brad Pitt, prostě on umí zahrát upe každou roli. Nic mu nedělá problémy. Ať hraje bytost s nužkama, místo rukama, piráta, nebo holiče z Feel Street ... ty filmky jsou prostě naprostá bomba. Vždycky se těším na novej. Je to bomba herec a má svý charizma. Nejky, jak říkám *14*
    • Re: Nejky

krasně řečeno *4*
      • bellunqa

Re: Re: Nejky

Děkuju *4*
  • mona006

Hlasujte pro Johnnyho!!!

Ahoj! Johnny je nejlepší herec kterýho znám a nejlepší mužskej! Jestli ho máte taky tak rádi hlasujte pro něj na stánkách: http://hh-candy.blog.cz/0905/3-kolo -sonc pod ménem Mon@-Johnny Depp!!! Tak hlasujte *3*
  • 1

johnny je fakt dokonalej uzasnej a skvelej herec ten by mel dostat nejmin 100 000 000 oscaru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit