-
POTC 4
Tak sem se dozvěděla, že v Pirátech 4 má hrát Zac Efron, což je jako hrůza všech hrůz, teda aspoň pro mě!!!!.Takže počítám s tím, že to bude propadák!..Jednička je stejnak ze všech nejlepší,dvojka ujde a trojka je strašně zašmodrchaná...No sem zvědá a doufám, že si brzo uvědomí a místo Efrona tam dají někoho ostřílenější, zkušenějšího.
P.S.= 3.1.2009 jde na Primě film Kokaina, tak se dívejte...Mějte se a šťasný nový rok !! -
-
Re: POTC 4
Takže Zac tam nebude a tohle je už dost starý teď zase koluje že tam bude Jack mít bratra kterýho má hrát Robert Pattisoon -
-
Re: Re: POTC 4
to by bylo super kdyby tam hral robert *14* *5* -
Bude tam
Ale bude...Sám Efron to prohlásil v rozhorovu v Mnichově...je to už daný, bohužel. *8* -
-
Re: Bude tam
NN na netu je že je to jenom podvod že si to jenom někdo vymyslel to nejde on do pirátů nepatří... -
-
Re: Re: Bude tam
to teda! nepatří! Já si taky myslim že by ho tam nedali ale oni to určitě takhle zkazej! že tam daj toho.....Efrona blbýho! *5* *9* *13* -
-
Re: Re: Re: Bude tam
No jako Robert Pattisoon je lepší než Zac a jako nevadilo by mi kdyby tam byl... -
Re: Re: Re: Bude Tam
v Pirátech nemůže hrát žádnej šampónek!! Tam se prostě hodí Johnny, Orlando, Kiera ... a Robert Pattisoon ten už vůbec nejde *13* -
Re: Re: Re: Bude Tam
v Pirátech nemůže hrát žádnej šampónek!! Tam se prostě hodí Johnny, Orlando, Kiera ... a Robert Pattisoon ten už vůbec nejde -
On v Pirátech hrát nemůže pač když se mu jen malinko namočí vlasy tak se mu zvlní a vypadá jako ovce *1* -
Zac efron je hroznej blbec a nevim jak by se hodil do Pirátu z karibiku když hrál v muzikálu? jestly ho tam daj tak to bude nejhorší film všech dob *10*
-
-
-
Re: Bude tam
Jako jednoznačně je Zac to nejhorší co mohlo Piráty potkat !!! *16* *16* *16*
-
-
-
-
:-)
Teda nečetla jsem všechny příspěvky v diskuzi, jen jsem to tak prolítla, ale neviděla jsem tam zmínku o filmu Čokoláda. Bože copak jste to nikdo neviděl??? Může bejt něco lepšího než spojení Deppa a čokolády? *14* n.á.d.h.e.r.a !!! *15* -
-
Re: :-)
Je to úžasnej film to teda jo *14* a myslím že o to tady nikdo nepíše protože se to natočilo někdy v roce 2001 což je celkem dlouho *3* *14* *14* -
to je fakt....ale ja som ten film videla...mam ho doma na dvd...boze to je skvele....mnam...cokolada a johnny depp je to naj na tomto svete -
Já ho viděla, ale Johnnyho je tam počertu málo, lepší je Devátá brána, nebo Tajemný okno, skvělý! A Kokain, nemá chybu! *14* *14* *14* *14* -
já jsem to viděla a bylo tot tak kouzelné ,že jsem měla husí kůži od začátku až do konce *14* -
Já to řeknu takhle, nejlepší spojení Johnnyho a čokolády je v Karlíkovi..... Já jsem čokoládu neviděla, ale vim, že můj nej film je Karlík a tam je čokoláda tky...... je to hezký, já vim o čem to tak jako +- je dokonce jsem i viděla jk tam vipadá, ale film jako takovej teda ne..... *3* *4* *3* -
-
Re: Re: :-)
Tak to je veliká VELIKÁ chyba!! Jestli budeš mít někdy možnost, tak se na Čokoládu podívej!!!!!! Budeš slintat blahem. Nad Johnnym. *1* -
-
Re: Re: Re: :-)
Já sem teda taky tu Čokoládu neviděla ale chtěla bych i když z fotek se mi tam Johnny moc nelíbí... -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
Jakto že se ti na fotkách z Čokolády nelíbí?? Mě osobně se teda líbí v dlouhejch vlasech! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
No jasný, ale tk já ani nevim kdy to bylo a tky sem se na něco dívala a až búhví kdy jsem přišla na to že je to on... :D:D:D -
No jako já sem jak 5ti letá milovala Edwarda a jako asi před rokem sem se dozvěděla že ho hraje Johnny ... -
Se skoro až divim, že mě tam nevaděj,... jinak jko u mě je potom asi druhej Sweeney a pak Jack nebo Edward... pak někdy by byl z ospalý díry...:D:D:D:D -
Kateit:Mě asi z ospalý díry,potom jako Sweeney ale kdyby neměl ty kotlety strašný. -
llleeennniiissseeekkk: Mě se jko Jack tky líbil pooprvý, ale nejvíc se mi líbí Willy !!! -
Kateit:Jn tak nějak ale třeba jako Jack se mi libí vždať tam se mi začal líbit poprvý... -
Hele, mě se Johnny z fotek z Čokolády tky nelíbí, mě se líbí asi nejvíc v případech, kde nevypadá jko normálně..... víte jk to myslim ne.....ale stejně bych to tky chtěla vidět....!!!
-
-
-
-
-
-
Vánoce
Achoojk, tk co, co ste dostali k Vánocům ??? Dostali jse alespoň něco s Johnnym ??? *4* *4* *4* -
-
Re: Vánoce
ja hej..hh...take sexi puzzle piratov karibiku.....su sexi -
Já kalendář s Johnnym... je tak kawaii *15* -
Já dostal DVD Sweeneyho :) sice sem ho už měla ale origoš je origoš a ty? -
-
Re: Re: Vánoce
Tk bezva... Sem si Sweeneyho naporoučela před asi půl rokem a před čtvrt sem ho dostala k narozeninám !!! Já sem dostala Karlíka ...... a už sem ho asi 5x viděla a piráty 1...ale Karlík je úpa nej film !!!!! *1* *1* *1* Sweeney je ale tky moc dobrej !!!
-
-
-
jonny depp
Mě se líbí jak zpívá...má úžasnej hlas ach jo on je celej uzasnej
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: jonny depp
ahojte, prosím vás nemáte někdo nejaký odkaz (třeba z youtube) kde bych si mohla johnyho poslechout jako zpěvaká??? ješte nikdy jsem ho totiž neslyšela zpívat *9* jako herce ho znám z X filmu ale jako zpěvaka...tak please pošlete neco. diky *15* -
-
Re: Re: jonny depp
Jdi na youtube a zadej-Johnny depp:Swenny todd -
Podívej se na film Sweeney Todd a tam zpívá v každé druhé scéně. *1* *3* -
http://cz.youtube.com/watch?v=mhlE3 bb6At4
-
-
-
Alenka
To voe, viděli jste už jk bude vipadat jko kloboučník ??? Tam teda vipadá :D:D sem zvědavá jk to bude vypadat až se pohne.... -
-
Re: Alenka
Jako vypadá tam hustě ale nemá tam pořádně vidět ty svý krásný hnědý oči má je tam do žluta -
Re: Alenka
Jo vypadá tam skvěle *3* asi tu nikdo nečetl Alice in Wonderland když tu všichni říkáte Kloboučník přitom správně je to Švec :-) -
-
Re: Re: Alenka
http://www.novinky.cz/clanek/150510-johnny-depp-natoci-ctvrty-dil-piratu-z-karibiku.html
Promiň, já se to dočetla tady.... se tam mrkni a přečti si to, od kud to máš ty ???
-
-
-
pls podte sem...
www.dsgashira.blog.cz
*5* -
Potc 4
Booooze ze vraj v Piratoch 4 ma hrat zac efron, pane bozeeee len to nieee, taky skvely film a chce sa donho vtriet dajaky sopliak a vobec sa mu to nehodi... -
-
Re: Potc 4
ale on tam nebude hrat na internetu se to sice objevilo ale hned den na to se objevilo ze to neni pravda... -
-
Re: Re: Potc 4
Chvalabohu :)))
-
-
-
Leo vs. Johnny
Ale prosim vas Leo by sa mal od Johnnyho skor vela ucit! Bez tej roly Titanicu by nebol nic... a musim si priznat ze Lea uz ani na obrazovkach nevidim, ani sa uz o nom nerozprava ale o johnnym stale a sstale ma cim prekvapit. A ze vraj Leo je krajsi oproti Johnnym?! Pcha ! Radsej nebudem hovorit co si o Leovom vzhlade myslim. -
Zn. Caribic
It is very importent the actor. -
:)
...lahoda na očíčka *14* *5* žejoooo *3*