-
mam knizku johhnyho
hejko lidi ja mám tu knížku novou o Johnnym Deppovi....no jestli někdo hledáte něco o jeho dětství atd...tak nevím no...tak knížka je spíše o tom jak postupoval z filmu do filmu, ale i něco z jeho dětství tam je....každý správný fanoušek by ji měl mít..jo nejlepší film s ním je Tajemné okno...na to se podívejte je to hustééé *3* *14* -
-
Re: mam knizku johhnyho
Já jí mám taky, dostala jsem jí od kámošky, skvělej dárek o nejkvělejším a nejhezčim a nevíc sexy chlápkovi *14* I like your entusiasmus, Johnny *3* *5*
-
-
Jon´hnny Depp
Pan Johnny Depp je velmi dobrý herec.Dobré filmy jsou třeba Piráti z Karibiku a Střihoruký Edward.Jack Sparow je jedinečný a Depp ho ztvárnil dobře. -
zpráva pro fanouška(inku)lucouch151
ahoj..pokud je ten kreslenej obrázek tvoje práce, jsi fakt machr. -
haló
nemáte nějaký novinky o Johnnovi?? *3* -
DVD Jump street 21
ahojky nemate nekdo na DVD Jump street 21? uz dlouho to shanim...piste mi dyztk na email :-) diky *3* -
pochvala
je super *5* *5* -
.....
Krasavec,ten by stál za hřích *14* -
-
Re: .....
jj..souhlasím s tebou. *14*
-
-
johník
K vánocům si přeju jeho knížku-tu biografii a povlečení pirátů postavičku sparroua a dvd na konci světa už se těšímmmmmmmmmmm na vánoce!!!Kdo miluje piráty a johnnyho tak mi napište na e-mail díky *14* *14* *14* *14* -
-
Re: johník
Vše co jsi vyjmenovala já mám a mám toho ještě víc.A je vidět že nejsi moc dobrá ve psaní *4* *4* *5* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *16*
-
-
johník
je uplně užasnej nej herec co znám:D *3* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz