Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krasavec

johnny je fakt fešák.takovýho tady nenajdeme.No jo no!líbil se mi ve filmu čokoláda a piráti z karibiku 3 na konci světa. *14*
    • Re: krasavec

*3* johnnýsek je můj milášek
  • další názor

Takže teď je tu můj krátký názor: Vůbec nikomu neberu jeho vlastní názory, vždyť Johnnyho dnes žere téměř každý a hlavně holky že?..vlastně je to velmi dobrý herec, protože to má v sobě-na to musí být nadání, aby tím svým kukučem oblbnul své diváky a tím si je získal-takže není divu, že se tu každý rozplívá jak ho miluje a jak je nádherný (přiznejme si někdy je to až dost přehané-je to jen člověk a tahle slova s ním právě musej škubat)ikdyž je to jen tak, že ho miluje a líbí se tomu dotyčnému jen na povrchu, protože samozřejmě uvnitř ho neznáme...jaký je, jak se chová ve svém soukromém životě, teda pokud jsme s ním nestrávili alespoň 1 den o čemž pochibuju, protože to bychom nejprve museli umět docela dost Anglicky a dostat se k němu a aby nás vůbec přijal atd atd...Ale musím uznat že jsem ráda za to, že Johnny existuje...je to velmi charizmatický muž a myslím, že je hezké ho stále vidět ve filmech jak už známích tak méně známícha těšit se, jaký film s ním přijde dál. Ikdyž teď asi s ním nebude nějaký odvážný film, protože má děti a samozřejmě myslí na to, aby až se jeho děti na ty filmy budou dívat....víte co myslím....Ale tím pádem můžeme být vděční za to, že se úplně na počátku seznámil s Nicolasem Cagem..to ho dostalo, až sem...tam kde ho dnes můžeme obdivovat a přát mu aby on a jeho rodina byli šťastní.....
  • narvu ti ptaka

do tvy posrany riti a ty mi zato budes lizat moje smrdute perko *5* *4*
  • je klásnej...

je tááááááááák klásnej a sladkej a sexy a neodolatelnej a co já vím je boží!!!hlavně v Pirátech z Karibiku je prostě neodolatelnej a dokonalej!!!hróóóózně roztomilej... *14* *14*
  • je úžasnej

Johnny Depp je prostě ůžasnej a nejkrásnější je jako Kapitán Jack Sparrow ty jeho oči....a v Pirátech z Karibiku je prostě nej úplně perfektní, ty jeho pohyby a gesta....hm.....I LOVE JOHNNY DEPP! *14* *14*
  • Jack Sparrow

Nejhezčí je jako Jack dycky mě dostane těma svejma pohybama a očima!!! I LOVE YOU JOHNNY *14* *14* *14*
  • juchu

johnny je neeej *14*
  • Ať žije johnny

Ahoj, zdravím všechny fandy, jednoho z nejlepších herců současnosti, vlastbě i minulosti a budoucnosti:-) Johnny se mi líbí naprosto ve všech filmech, pokaždý, i když je sebemenší, jeho role strčí do kapsy zbytek postav z celýho filmu. No a Jack Sparrow je prostě geniální. *14*
    • Re: Ať žije johnny

so.....johny depp is great man but he don"t want fanclub......he want just money ant woman...... I belive him..... *5* *5*
      • Re: Re: Ať žije johnny

jestli chces mluvit anglicky tak se to nejdriv nauc, pac se nepise ant, ale AND,a belive se pise BELIEVE....by the way.....johnny si best actor which i know..and the sexiest man at the world....vanessa must be wonderfull woman if he choose her and happiest too...i wish them happy life forever *3*
        • Re: Re: Re: Ať žije johnny

Super ještě kdyby to tak někdo slyšel co, nojo n smůůůla.....
        • Re: Re: Re: Ať žije johnny

rather start learn english too:)
  • ...

Johnny je fakt krásnej!! A umí dobře hrát.. v Pirátech je neodolatelnej... :-* *14*
  • film

Strach a hnus v Las Vegas... toť film, který se mu fakt podařil *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit