-
Také myslím, že takto dlouhé vlasy jsou pro holky kolem 20 30 let .
-
Také myslím, že takto dlouhé vlasy jsou pro holky kolem 20 30 let .
-
Není co dodat jen snad , že si včas dojde k Holiči
-
Naprosto s tím souhlasím , Jolka je nejlepší moderátorka ČT , ale ty vlasy něco hrozného
-
Už jsem to tam sice psala , ale kdo si myslíte , že ten účes je hrozný a měla by se dát ostříhat ?
-
šatník určitě mění k lepšímu - má pěknou postavu , ale ten účes je hrůza - myslím , že má věk na to , aby se dala ostříhat - tomuto účesu by moje babička řekla neupravené "" chrůny""
-
Asi trpíte šedým zákalem!
-
Moc hezká *3*
-
Velmi inteligentní a charismatická žena. Moderatorka, která nemá v tuzemských televizí konkurenci. A pánové ty oplzlé komentáře vypovídají o vaší primitivnosti
-
Velmi inteligentní a charismatická žena. Moderatorka, která nemá v tuzemských televizí konkurenci. A pánové ty oplzlé komentáře vypovídají o vaší primitivnosti
-
Ta paní už od pohledu vypadá arogantně a stejně tak arogantně působí její projev. Hlavně její Dobrydéééééén.Nestačím se divit, kdo všechno se ještě v televizi může uchytit a co jsme povinni platit poplatky. Katastrofa !
-
Máte pravdu. A poslední dobou u ní dochází k tolik potřebné výměně šatníku. Dovolím si říct, že je to jednoznačně změna k lepšímu.
-
Píijemná,hezká,inteligentní.
-
To jí dělá to nemožné mikádo , kdyby se dala ostříhat , tak bude vypadat mladší -- nějakou ofinku a ouška obstřihnout . Teď se všichni vrhli na mikádo Bára Kroužková ta ho nosí dlouho , ale holky z počasí mikádo , ještě dvě regionální zpravodajky taky se ostříhali na mikádo . Měla by se poradit - má to jako helmu. Účes , jako má Bradáčová , ten by jí slušel !!!!
-
Také se přiklání, aby tu helmu co nosí teď dala ostříhat . Kokala jsem do archivu čt a v srpnu 2015 měla krátký střih s ofinou a moc ji to slušelo
-
Ta by vám všem ukázala slasti pánové :-) !!!
-
Nemuze se ostrihat...ma jizvy od plastiky
-
Myslim ze je daleko starsi nez 47 let
-
Přesně !! Souhlas *4*
-
Musí nádherně mrd.t , je velmi sexy , šukézní ženská. *14* *16*