Přejít na výpis diskuzí

Jolka Krásná

OSOBNOST 28.2.2009 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Můj obdiv

Jak o ní můžeš takhle ošklivě mluvit.. *9*
    Dívám se na film 2011 jen kvůli ní. (To, že se tam dozvím i o nových filmech beru jako malé plus. *1* )
    Jak už bylo řečeno výše, má v sobě něco velmi přitažlivého. Mám ráda když se její tmavě hnědé oči smějí spolu s ní, má tak krásný úsměv.. *14* Mám ráda i její zvláštní hlas i její gestikulaci rukou. Má prostě své kouzlo, a jsem velmi ráda, že není z těch tuctových moderátorek, viz. např Borhyová, Ochotská a spol.. Fandím jí a doufám, že si nenechá zkazit náladu těmi hloupými řečmi o jejím vzhledu, které pro mě z nepochopitelných důvodu kolují na internetu.
  • Re: Můj obdiv

to asi psala sama Jolka ne??? nebo někdo jí podobný...ta ženská je tragická, a o vzhledu raději nemluvím, nic horšího jsem neviděl... *9*
  • Re: Můj obdiv

Plně souhlasím se vším napsaným od obdivovatele, Jolka je nádherní a inteligentní žena s dokonalou postavou.
    Jolkin obdivovatel Pali
  • Můj obdiv

Pani, či slečna Jolka je velmi zajímavá, šaramantní, přítažlivá žena.Není sice typ těch záhračných vyumělkovaných sexy celebrit a třeba i hlasatelek z Novy.Je to ale půvabná ženská vyřazující přirozenou inteligenci i příslib něčeho zvláštního a tajemného.
    A o té nádherné postavě již raději ani nemluvím.......Její obdivovatel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit