-
Byli jsme u toho s kamarádem a bylo to přesně tak jak pan Kodl napsal. Prostě hnus a bohužel je to arogantní a sprostá žena - kanál
-
tak nesympatická osoba - jak je možné,že to nepochopilo vedení ČT 1 - a ješěn se jmenuje Krásná -to je pseudonym_?
-
Paní Jolka je pěkná a přirozená žena. Teď ještě změnila účes , který ji moc sluší. Možná , že to ještě zkrátí na mikádo po bradu a vzadu kratší , nebo vystříhané. Byla by ještě více sexy.
-
Nebyl jsem u toho nemohu soudit , ale neřekl bych to do ni. Petr
-
Tak o Paní Krásné. Včera byla v pensionu v Županovicích na Slapech i se svým synem. Po obědě hráli stolní tenis. Na zahrádce si paní s dcerou zapálila cigaretu. A reakce Jolky? Před celou zahrádkou a dětmi? Foukej si to na tu svoji tlustou dceru a ty chcipni na rakovinu!!!! Bože co je to za arogantní a namyšlenou pí.u!!!!!!
-
Natálie uff , ty jsi asi SAMA Jolka nee????
*8* -
Text Vašeho příspěvku
*1* jistě že slečna a taky pěkně stará slečna *1* ....na hlasatelku se musí dát dívat a ne si zakrývat oči pokaždé když se tam tahle hrůza objeví. *11* -
nemohu než jen souhlasit!!!! je příšerná , samolibá a neskutečně šeredná!!!! *11*
-
Přemýšlím o tom, proč Prima vybrala moderátorku s tak agresivním hlasem, který se zařezává do uší. Je to nějaká móda? Objeví-li se paní Krásná na obrazovce v jakémkoliv pořadu, okamžitě přepínám, protože se to nedá poslouchat. Nebo mám ten pocit jen já?
-
Jak se Vám takové strašidlo s krákoravým hlasem může líbit. Už dávno ji měli z televizní obrazovky vyhodit.Když ráno zapnu televizi a ona se objeví na obrazovce tak mám zkažený celý den a televizi přepínam na jiný program. Již několikrát jsem psal na vedení ČT aby ji vyměnili,ale nic se neděje a já si myslím,že mám také právo sledovat zpravodajský kanál ČT 24 a ČT 1 což když tam je toto strašidlo nemohu. Kenedz
-
Přistihl jsem se, že na paní Jolku se vydržím dívat do konce jejího pořadu. Je mi velmi sympatická, je suverénní a určitě hodně inteligentní. Docela rád bych se s ní potkal.
-
Jolka ma hvezdne manyry, ale hvezdou je jen pro sebe. Take si myslim, ze ty pochvalne komenty si pise sama
-
Je oskliva a neskutecne arogantni.
-
Natálie, tebe bych nechtěl vidět, ty budeš asi ještě větší hříčka přírody než Jolka "Krásná"...
-
Nableju kýbl...
-
Souhlasím absolutně s každým slovem - lépe se to snad ani vyjádřit nedá.
Jolka není z těch umělých krsavic - je však úžasně přitažlivá a má v sobě zvláštní šarm. -
Ono co také chtít po společnosti. Má jedno měřítko krásy a to kopíruje všude. A tak se i ze zajímavých dívek a žen stávají podobné kopie jedné. Vždyť je to pořád stejné, jen se podívejte, co je v reklamách, na plakátech. Pořád to stejné, to omrzí..
A nerozumím tomu, proč o někom takhle ošklivě mluvíš. Můžeš jen říct, že se ti nelíbí, že to není tvůj typ a ne ji takhle shazovat. Možná máš tu potřebu.. -
Ok, každý máme jiná měřítka pro krásu. Pro mě jsou obě výše zmiňované moderátorky tuctové a nepřijdou mi ničím zajímavé.
-
Re: Re: Re: Re: Můj obdiv
Ale něco na ní je. Tohle je subjektivní. Jo, a hezký ženský jsou pro chlapy bez fantazie.
Telecí diskuse... -
Re: Re: Re: Můj obdiv
to nebudu rasěji komentovat, zřejnmně má tady někdo menší úchylku na ošklivky , ale pozor tady z této se nikdy krásná žena , jak má směšně v příjmení, nevyklube!!! pro mně a nejen pro mne, je to ta neošklivější a nejnesympatičtější moderátorka všech dob..právě , že Borhyová , Ochotská jsou krásné ,jak to má být, vždyt na ně kouká celá republika, a sympatické taky.. takže Jolka = neskutečně škaredá hrozná holka!!!!! hlas má mimochodem neříjemný na poslech... *15* *9* *9*