Přejít na výpis diskuzí

Jolka Krásná

OSOBNOST 28.2.2009 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo strašne by se mi to taky líbilo když by jsi do studia přišla jenom v plavkách veř mi že bych hned vystříknul
  • souhlas taky to dělám
  • Otřesná ženská - cožpak není v ČT dost opravdu krásných moderátorek navíc i s příjemným a kultivovaným hlasem??Za co si vás tam platíme?
    Když se ta Jolka tak ráda chlubí svým filmovým vzděláním,přeřaďte ji už konečně někam do skladu celuloidů,kde nás nebude obtěžovat svou vizáží a především svým hlasem pouliční hokyně!!! Buď musí mít jakousi pořádnou tlačenku,nebo vy tam-její šéfové nevidíte-nenasloucháte. *9*
  • Velice příjemná paní...dokáže zaujmout prezentovaným. Hlas mi vyhovuje, takže nechápu poslední místní kometáře.
  • Pokud tento tvor moderuje na ČT24 okamžitě přepínám. Ten nepříjemný hlas se nedá poslouchat.
  • Jolka kdyz mluvi tak mlaska jak k r a v a
  • jolko jsi kočka přijd do studia 6 a do pořadu film 2014 jenom v plavkách at se při pohledu na tebe vzrušim
  • Proč vyhodit Jolku z televize? Nikdy ji tam neměli ani přijímat. Bez intelektu, bez vtipu, hrne kecy jak Skřehotálek Skřípavý, hnus na ni pohledět a ještě větší hnus ji poslechnout. Kde nabrala jméno po ruském vánočním stromečku ? Byli její rodiče šílení fanatičtí promoskevští bolševici????
  • Skřehotavá Jolka, to je bezva holka. Zprávy nám zahlásí,kapitalismus nám prokvasí.Mám rád tuhle krasavici, když libě mi zařehtá pochvalně o pravici.Když jí dobře zaplatí, kapitalisty i pozlatí. Vychválí všechny tunely, aby ty socky viděly. Jak se dělají prachy, nemějte žádný strachy. *8* *15*
  • jolko jsi hrozná kočka chci te
  • Jenom to jméno Jolka Krásná musí pocházet od rodičů fanaticky zažraných bolševiků. Tupost, hrubost a sprostota zmíněné je evidentní. A kdo dneska zuřivě buduje kapitalismus? No zase zažraní komunisti a jejich parchanti. A to je tento případ. *16* *8* *15* *1* *9*
  • JOLKO PRO ME JSI 1 *14* *14* *14* *14* *14*
  • me se jolka líbí jak vypadá je pravda že jsem s ní nemluvil tak nevim jestli není namišlená ale omrdal bych jí obe díry i pusu a semenem bich jí celou postříkal
  • krása
  • jolka je moc krásná holka má moc krásnou postavu je mi simpatická jen tak dále jolko mohla bi jsi do studia chodit více sexi moc vám to sluší *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Paní Jolka Krásná je přirozeně krásná! Tento všeobecně proklamovaný imič si však může samozřejmě sama měnit, třeba oblečením, hlasovým projevem, nebo účesem! Ne všechny šaty ji sluší !?! (Ke svému bledšímu vzezření ji sluší oblečení barevné,černá a vůbec tmavé barvy nejsou pro ni!!) Měla by si střih a barvu šatů více hlídat, služební kostymerky to mnohdy zpackají!
    Když měla dlouhé vlasy tak je měla povětšínou ne moc upravené (Bylo to tak pro akci "nenapadně pohozená v trávě", ne pro televizi!)
    Teď když si nechala vlasy zkrátit a odbarvit je to s úpravou jejího účesu ještě pracnější a hlavně je zde každý šlendrián vidět! Takové nějaké kudrlinky ji nesluší a hlavně mi vadí afina až na levé oko! Tak to měla kdysi "rosnička" Miková a postupně se s tím vypořádala!
    Paní Krásná, jste už v dozravajícím věku a proto je dobře, že začínate na sobě více pracovat. Jen tak dále, nesnažte se však moc zhubnout (viz také Mikoévá!) *16* *14* *5*
  • Petr má dobrý vkus . Zmiňovaný účes se vrácí a paní Jolce , by opravdu mikádo vzadu výrazně kratší , trochu vystříhané ,třeba i mašinkou moc slušelo. Má na to obličej i postavu.
    Jana
  • Pí. Jolka je opravdu přitažlivá žena. I když není jedna z nejkrásnějších,má něco do sebe. Hlasově dobře vybavena. Prostě příjemný zjev.
  • Nevím koho máte na mysli, protže paní Krásná je redaktorka a moderátorka České televize (viz Studio 6)?!
  • Souhlasím, já také přepínání a nebo vypnu!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit