-
Jolka kdyz mluvi tak mlaska jak k r a v a
-
Tak to mě naopak příjde velice sexy a nevím proč(zatím). Ale jen tak do očí bych si jí to říct asi nedovolil. Prostě něco na ní je a rozhodně to není nic inzulíního. Ono tady v těch našich "penzionovaných školkách" českých masarykovo karlových diskopříběho maruška doležalových, ve mě Jolka Krásná(aha) vyvolává takovou zvláštní, leč s použitou žehličkou, "euforii" ženské síly(krásy) v lulu evrpy, a to je mi na ní zřejmě tak sexy.
-
Skřehotavá Jolka, to je bezva holka. Zprávy nám zahlásí,kapitalismus nám prokvasí.Mám rád tuhle krasavici, když libě mi zařehtá pochvalně o pravici.Když jí dobře zaplatí, kapitalisty i pozlatí. Vychválí všechny tunely, aby ty socky viděly. Jak se dělají prachy, nemějte žádný strachy. *8* *15*
-
Velmi inteligentní a charismatická žena. Moderatorka, která nemá v tuzemských televizí konkurenci. A pánové ty oplzlé komentáře vypovídají o vaší primitivnosti
-
-
Asi trpíte šedým zákalem!
-
-
Učebnicový příklad, když se řekne, že má hlas jak nakřápnutej hrnec. Ta se nedá poslouchat déle jak 10 vteřin. Kdopak tam tu kňápnu asi drží?
-
Dnes jsem viděla Jolku je ostříhaná , ale moc to nezkrátila , já myslím že měla krátit víc . Odhalit uší , prostě nějaký krátký fešný účes. Už jsem to tady několikrát psala - Jolko běž do krátkých.
Dáša -
-
Nemuze se ostrihat...ma jizvy od plastiky
-
Taky si myslím , že by se měla dát ostříhat nakrátko , nějaký účes jako má Marcela Augustová . Vlaďka
-
-
Také se přiklání, aby tu helmu co nosí teď dala ostříhat . Kokala jsem do archivu čt a v srpnu 2015 měla krátký střih s ofinou a moc ji to slušelo
-
-
Celkem jí to sluší
-
-
Naprosto s tím souhlasím , Jolka je nejlepší moderátorka ČT , ale ty vlasy něco hrozného
-
-
Není co dodat jen snad , že si včas dojde k Holiči
-
-
jolko jsi hrozná kočka chci te
-
Petr má dobrý vkus . Zmiňovaný účes se vrácí a paní Jolce , by opravdu mikádo vzadu výrazně kratší , trochu vystříhané ,třeba i mašinkou moc slušelo. Má na to obličej i postavu.
Jana -
Velice příjemná paní...dokáže zaujmout prezentovaným. Hlas mi vyhovuje, takže nechápu poslední místní kometáře.
-
-
tak to jste asi hluchá jak poleno, vážená ...
-