-
Jolka je krásná, inteligentní profesionálka na svém místě. má nádhernou sexy postavu a moc ji to sluší. ale v poslední době ji to kazí účes. Nemohu to napsat jinak- než nevím proč ty CHRÚNY nedá ostříhat. Snad se nedívá do zrcadla? Není ji dvacet a ani ve dvaceti by ji to neslušelo. Snad ji to dojde a ostříhá se.
-
-
Naprosto souhlasím účes je nemožný . Snad si to tady někdy přečte a dojde si k holiči. Měla by se dát ostříhat úplně nakrátko.
Dáša -
naprosto souhlasím , ty vlasy to je hrůza. Já nevím , proč ji to nějaká vizážistka neřekne. V minulém režimu přikazovali , jak dlouhé vlasy kdo má mýt , tak takhle daleko by to zajít nemělo , ale upozornit ji , že vypadá , jako divá Bára by ji někdo mohl. Když ne v televizi , tak doma manžel. I holky od kolotoče mají hezčí účes. Bohužel zase nemají nic v hlavě.
Nevím zda to čteš Jolko , pokud ano , tak si dojdi k holiči.
Ivan -
Buď by se měla ostříhat nebo se vrátit k nějakému účesu , který měla dříve. Včera ráno jsem ji pozoroval a furt si rukou rovnala vlasy . Ještě jsem nikdy neviděl , ani ve studiu 6 ani v událostech , aby si některá moderátorka furt rovnala účes . Jinak naprosto souhlasím , krásná inteligentní sexy . Je nádherná ženská.
Míra -
Ale před časem byla ostříhaná - nevím proč si nechala narůst dlouhé? Zřejmě si myslí , že ji to sluší.
Simona -
Máte pravdu. Minulej rok v tuto dobu nosila fešný mikádo, který jí slušilo daleko víc než ten rozcuchanej účes, co má teď.Druhou věc, kterou jí vytýkám, je poslední dobou nemožný styl oblékání ve Studiu 6. Střídá troje, čtvery slušné šaty s naprosto nemožnými, obnošenými a dávno již z módy vyšlými kostýmky *13* To je problém pro ty kostymérky, vybrat pro ni nějaké slušivé šaty? Přitom její kolegyně už proměnu šatníku zažívají...
-
-
krása
-
JOLKO PRO ME JSI 1 *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nableju kýbl...
-
Také myslím, že takto dlouhé vlasy jsou pro holky kolem 20 30 let .
-
Také myslím, že takto dlouhé vlasy jsou pro holky kolem 20 30 let .
-
Nevím, ptám se, ale mám takové tušení,,není paní Jolka dcera zpěváka Zdeňka Krásného??? Když se dívám na její a jeho oči a na její a jeho ústa, moc bych za to nedal, že jsou to otec a dcera,,,ví to někdo a odpovííí???
-
Velmi inteligentní a charismatická žena. Moderatorka, která nemá v tuzemských televizí konkurenci. A pánové ty oplzlé komentáře vypovídají o vaší primitivnosti
-
Už jsem to tam sice psala , ale kdo si myslíte , že ten účes je hrozný a měla by se dát ostříhat ?
-
jolko jsi kočka přijd do studia 6 a do pořadu film 2014 jenom v plavkách at se při pohledu na tebe vzrušim
-
-
jo strašne by se mi to taky líbilo když by jsi do studia přišla jenom v plavkách veř mi že bych hned vystříknul
-