Přejít na výpis diskuzí

Jon Bon Jovi

OSOBNOST 31.12.2006 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BON JOVI

CO ŘIKATE NA HAVE A NICE DAY,DALŠÍ BOMBA CO SE POVEDLA CO?
  • Jon Bon Jovi vypadá skvěle *14* a nádherně zpívá,probouzí mne k životu jeho hudba,jeho hlas je příjemný *3* přeji mu šťastné dny,plné lásky a dobré nálady *4* Ivana Dvořáková,Dobříš,Česká republika
  • I love you Bon Jovi

je to ten nejlepsi a nejkrasnejsi zpevak..... *14* *3* *14* *4*
  • jersey1

Happy Birthday

Všechno nejlepší :) ... myslím, že dneska bude mít obbrrr oslavu :) .... Tak všechno nej, i když si to asi nepřečte ... ♥ *1* *14* *4* *4* *14*
  • john

Právě mi vyhrává v autě,bez něj už mi auto ani nenastartuje:-) *3*
  • janulqadostalova

Joon :**

Jon je upe mega sexy.. Miluju jeho hlas, miluju jeho úsměv... Je prostě k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Joon :**

Jo to máš pravdu..On se podle mě za posledních deset let vůbec nezměnil..Ten jeho úsměv..ach!On bude sexy snad i v 80 letech!
      • janulqadostalova

Re: Re: Joon :**

Jojo.. Bude určitě.. Škoda že trochu změnil ten účes.. :/ Jako blonďáček byl k sežrání.. Néé že by teď nebyl :)
  • nikkolaczz
    Všechno nejlepší Jonovi *4* *14* *14*
  • Jon je úžasnej zpěvák a je strašně okouzlující. Hrozně se mi líbila ta jeho hříva, když byl mladej. Já takovýho kluka mít, tak jsem nejšťastnější člověk na světě. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • i love bon jovi

najlepsia skupina na svete je bon jovi su uplne uzasny a uplne svetovy je john
  • LOVE JON BON JOVI hlavně:ITS MY LIVE *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit