Přejít na výpis diskuzí

Jon Bon Jovi

OSOBNOST 31.12.2006 
116 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bon jovi jsou nej

Bon Jovi jsou prostě nejlepší. A Jon má ten nejužasnější hlas na světě a taky je šíleně krásnej! *14*
  • JBJ

Jasný hej ta diskografie je divná *7* a je tam 2x Blaze of Glory přitom ta správná vyšla v roce 1990 ne? *1* jinak ale Bon Jovi jsou nejlepšííí na světě *14* už jenom že vydrželi tak dlouho.. :) a každá písnička je taková rytmická *5* .. *4* :)) a doufám taky že ještě přijedou, byli tady prý jen v r. 93 :(
  • Hmmmm

no v Ally byl mooooc sexy a hezkej *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Hmmmm

takového instalatéra nebo údržbáře tam hrál
  • cloudwall

JBJ

Je to naprosto chlap k sežrání *14* a BON JOVI je naprosto good skupina *1* *1*
  • Užasná skupina

Bon jovi jsem poslouchala příležitostně ale s jejím posledním albem(který je mimochodem skvělý)a povedený je poslouchám každou chvíli.Dokonce při vydání posledního alba jsem poznala muže který je strašně podobný Jonovi.Bohužel byl zadaný...ale jak kdyby mu s oka vypadl.Jsme skvělý kamarádi,škoda ale že neumí zpívat jako Jon.... *4*
    • pajulkas

Vše nejlepší!!

vše neeejj.....k narozeninám *14* *14* a
  • Jon!

*15* Vše nejlepšíííííííííí!!! *15*
    A přijeď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Happy birthay Jon <3
  • je to nejkrásnější chlap. absolutně boží je v klipu u písničky Born to be my baby. tak se jukněte. to budete čumět *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nové album BON JOVI na Česko-Slovenská Hudební Databáze:
    http://cshudba.cz/interpreti/425-Bon_Jovi/3046-This_House_Is_Not_for_Sale
  • Takže všicni známe jeho osobu <3 ,všichni známe jeho hity všicni známe Richieho,Davida a Tica.
    A to dohromady je nerozlučná kapela Bon Jovi <3 prostě nejlepší kapela co znám když vidim Jonův ůsměv nutí mě to smát se taky prostě nejúžasnější osoba na celém světě. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší