-
Mate pravdu ona starne a mysli si ze je nejaka hvezda ma vrasky tuny makeupu a chtěl bych videt jak vypada poranu když vstane kruta jedna
-
V tom pripade je polovina naroda fakt hlucha a slepa proc vnucujete nekomu vas názor. Mluvte si sam za sebe.
-
Kdo není hluchý a slepý, ten ví, že je to krásná štika.
-
To jsme dva. (No, dva asi ne...)
Je báječná. -
A proc si myslite ze ji lidi pomlouvaji jako ji delaji poklony tak se zrovna tak nelibi neexistuje clovek který by se zalibil vsem lidem a ona se proste hodne lidem nelibi co je na tom tak těžkého pochopit? Copak je to nejaka hvezda tady chodi po ulici tolik krasnych zen a divek a ona se jim ani nemuze rovnat
-
Jse mec hezka, moc vam to slusi fandim vam a rad se na vas divam. Na ty lidi co vas pomlouvaji se vykaslete, stastny rok 2014 at se vam vse vyderi *3*
-
ano je namyslena a na co? na socialni siti ma fotky v peknem posedu s Nutellou opravdu pekna
-
...je nafoukaná holka a stárne!
-
Mate pravdu rozumět ji není ani za mak ale pekna tedy rozodne není.
-
Jsi pekna holka,ala neni Ti rozumet.Skoda,ze Ti to v redakci nereknou.Pekny den
-
...musím reagovat stejně!
-
Včera se mě nelíbila paní/slečna jorga,celá v černém!Doufám že ČT zarazí!!!
-
opravdu nádherná...dobrou noc
-
Dnes večer jste nádherná, neobyčejně Vám to sluší, budu se dívat na noční zprávy, zda se budete víc usmívat. Můžete na mne i mrknout *4* ...a potom pěknou dobrou noc *14*
-
Dnes nový image úžasny - aj na Slovensku tešim sa
-
Sympatická tvář zpravodajství ČT s příjemným projevem. Jen tak dál.
-
To právo nikdo nebere,hlavou mě nejde že pišete tolik odstavcu.Když odstavec tak pořádně a tvrdě!Kdo to má takhle číst?A neřikám že jste jako nemocná...děkuji za konverzaci
-
Gargameli v recku maji osly v cesku voly mame demokracii a pravo psat a rikat co chceme. Rikam svuj nazor a za tim si stojim. Nemocny jste vy
-
Ahoj paní/slečno nick ida...proč se pořád opakuje te,nejste nemocná nebo závistivá.V řecku maji osle...
-
Mate pravdu ja jsem privrzencem prirozene barvv vlasu ona neni pekna