Přejít na výpis diskuzí

Jorga Hrušková

OSOBNOST 13.1.2012 
87 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odbarvaná blondýna, stydí se za svoji pravou barvu vlasů a chlapi, jen šílete z blondýn, ona je slepice
  • co na té odbarvené blondýně vidíte
  • Do školy jsme spolu nechodili, abychom si tykali, ale budiž, já nikoho nesoudím, vy jste všichni unešeni z odbarvené blondýny, jen říkám svůj názor, ať žije česká republika, kde je člověk kamenován pro svůj názor, ty víš, že je to fajn holka? blbečku
  • pěkná moderátorka,ještě sem ji neviděl dostat nakou cenu.Sluší vám to Jorgo!
  • Kdo jsi,že soudíš,jak kdo vypadá? Je to fajn holka!
  • A je existuje Dragone také ta možnost, že má každý svůj názor? Není člověka, aby se zavděčil všem. Máme snad svobodun projevu a vlastní názor, ne? A proč si myslíte, že já bych třeba měla mít komplexy z odbarvené blondýny, jen že tu řeknu co si myslím? To je typická česká vlastnost, napadat druhé pro jeho vlastní názor.
  • Je pěkná. A na rozdíl od Vás, poštolko, nemá komplexy.
  • Jak víš jižane, že je to slečinka, spíše paní, ne?
  • A odkud jsi ty jižane?
  • Co je na ní krásného, ten falešný úsměv. Má syslí ksicht.
  • souhlasím, moc pěkná a přirozená, ať ještě dlouho vydrží ve zpravodajství!!!
  • Velmi příjemná, sympatická, inteligentní a krásná žena, ozdoba zpravodajství České televize.
    Potěšení bylo na mé straně, paní Jorgo.

*4*
  • Moc pěkná a pohledná paní radost na ni pohledět
  • Jste krásná a velmi sympatická. Bůh nad Vámi bdí.
  • Celý večer prohledávám ČT24 a pokud moderuje paní Jorga dívám se až do konce jen na ČT24. Asi dobrá reklama pro tento kanál, ale když paní Jorgu se tak dobře poslouchá a krásně se na dívá...
  • jste nejkrásnější a nejprofesionálnější moderátorka na českých TV.
  • Dobrý večer pánové, moc děkuju, dobře se to čte :)
    Jorga Hrušková
  • Velmi přirozená - zajímavá - prostě krásná
  • Jeto krásná žena a inteligentni touha všech mužu včetně mě *7*
  • Jsem jizan a ziju na jihu evropy. Sleduji spoustu zpravodajskych stanic a pri velmi negativnich zpravach se dokazu poradne rozcilit, *16* aniz by me zato mohl dotycny moderator, nebo moderatorka. Neco, co se mi u slecny JORINKY nemuze stat. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit