-
Jsi pekna holka,ala neni Ti rozumet.Skoda,ze Ti to v redakci nereknou.Pekny den
-
-
...je nafoukaná holka a stárne!
-
-
Mate pravdu ona starne a mysli si ze je nejaka hvezda ma vrasky tuny makeupu a chtěl bych videt jak vypada poranu když vstane kruta jedna
-
ano je namyslena a na co? na socialni siti ma fotky v peknem posedu s Nutellou opravdu pekna
-
-
Mate pravdu rozumět ji není ani za mak ale pekna tedy rozodne není.
-
-
Kdo není hluchý a slepý, ten ví, že je to krásná štika.
-
-
V tom pripade je polovina naroda fakt hlucha a slepa proc vnucujete nekomu vas názor. Mluvte si sam za sebe.
-
-
-
-
Dobrý večer pánové, moc děkuju, dobře se to čte :)
Jorga Hrušková -
co na té odbarvené blondýně vidíte
-
Jestli se někomu líbí či nelíbí je věcí vkusu každého z nás.Ono se lehce kritizuje jak kdo vypadá,horší se to pak napravuje až poznáte co a jak.To,že ted není v hlavním vysílacím času není její chyba,ale strategie ČT,kdy sází na mladé tváře a zatím coby moderátor měl v jejím věku zrát jak víno odsunuje jich postupně na vedlejší kolej až časem zmizí z obrazovky úplně.Mě se paní Jorga líbí,je půvabná,inteligentní mladá dáma,která ví co chce.Zkuste dokázet to co ona,mnozí z Vás nemáte ani na to.Paní Jorgo držte se!!!
-
Jste moc puvabna moc vam fandim J.N. *16*
-
Paní Jorga je nejlepší ze všech moderátorek. Naprosto profesionální vystupování , její podání zpráv je velmi oduševnělé.
Jsem rád, že je na obrazovce. Ostatně, všimli jste si jejího úsměvu na rozloučenou ? Jak jemně zaševelí rty ? Je opravdu nádherná. A jakou má úžasnou mimiku a gesci na rozdíl od jiných které zprávy hlásí jakoby vyhlašovaly třetí světovou válku. -
-
Přééésně!!!
-
-
tos to zabil Jardo :-) veta i kdyz jste starsi tak vam to slusi zenu urcite potesi *2* je vYdet, ze zenam rozumite
-
Včera se mě nelíbila paní/slečna jorga,celá v černém!Doufám že ČT zarazí!!!
-
-
...musím reagovat stejně!
-
-
je nádherná a inteligentní!!!!
-
Dobrý večer Jorgo,jste velmi pěkna a inteligentní.Lide,co mají na vas divne názory jsou sami k ničemu.
-
-
To jsou oni pitomi Cesi který neuznavaji názor druhých lidi. Jakym pravem rikate ze druzi jsou k nicemu ze mají jiny názor nez vy. Asi jste zvykly ze se vse toci jen kolem vas ale o tom to není. Rikejte si svoje názory a neodsuzujte druhé pro jejich taky by se o vas dalo rict ze jste k nicemu.
-