Přejít na výpis diskuzí

Jorga Hrušková

OSOBNOST 13.1.2012 
87 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je vydět že tado žena by stala ještě za hřích. *16*
    • ty posraný vyky, ty tvoje blbosti mám na háku, máme demokracii a je zde diskuse, to je ten posraný český národ, někdo má svůj názor a hned je vyvrhel, jak jsem tu četl, tahle unylá pitomá blondýna se spoustě lidem nelíbí, když stojí za hřích, tak prosím, posluž si
    • " vydět " ?? ty byt velké TYDÝÝÝT cco? *1*
    • Klidně v přímém přenosu to bych chtěl vidět a nauč se psát..tuk tuk na čelo
  • Dobrý den.
    Vážená slečno (paní) i když někteří mladíci píší starší ale hezká.Jsou páni pro které jste krásná a mladá. Mi pražtí kluci co jsme zde vyrůstali se vždy sejdeme abychom se přesvědčili jak jsme zestárli.
    13.11 máme odpoledne sraz u Pinkasů.
    Čau
  • Dnes večer jste nádherná, neobyčejně Vám to sluší, budu se dívat na noční zprávy, zda se budete víc usmívat. Můžete na mne i mrknout *4* ...a potom pěknou dobrou noc *14*
    • opravdu nádherná...dobrou noc
  • pěkná moderátorka,ještě sem ji neviděl dostat nakou cenu.Sluší vám to Jorgo!
  • Dnes nový image úžasny - aj na Slovensku tešim sa
  • Jse mec hezka, moc vam to slusi fandim vam a rad se na vas divam. Na ty lidi co vas pomlouvaji se vykaslete, stastny rok 2014 at se vam vse vyderi *3*
    • A proc si myslite ze ji lidi pomlouvaji jako ji delaji poklony tak se zrovna tak nelibi neexistuje clovek který by se zalibil vsem lidem a ona se proste hodne lidem nelibi co je na tom tak těžkého pochopit? Copak je to nejaka hvezda tady chodi po ulici tolik krasnych zen a divek a ona se jim ani nemuze rovnat
  • Cenda. Nezmalovana to ja mam jiny názor. Prave ze kdyby ji nemely v parade vyzastisti a maskérky apodobne tak by me teda vazne zajímalo jak ve skutecnosti vypada. Ma osklive zapadle oci a bez majkeupu by vypadala jako prumerna zenska co prumerna staci se podivat na ulici co chodi za pekne zeny mnohym se nemuze tahle pani ani rovnat.
    • Mě připadá jako trancka nééé jako ženská,ale každý není jako malovaný a jaký chce být...Zase má jméno,jak by to dopadlo zmím přímením
      • Jardo s vasim prijmenim se netrapte. Nevim jak se dále jmenujete ale naprosto s vámi souhlasim ze vypada jako trancka a jeji jmeno? Je to hlasatelka ale zase tak moc dobra není jinak by byla v hlavnim vysilacim case. Asi ma tlačenku to ma v dnesni době hodne lidi.
  • souhlasím, moc pěkná a přirozená, ať ještě dlouho vydrží ve zpravodajství!!!
  • Ahoj paní/slečno nick ida...proč se pořád opakuje te,nejste nemocná nebo závistivá.V řecku maji osle...
    • Gargameli v recku maji osly v cesku voly mame demokracii a pravo psat a rikat co chceme. Rikam svuj nazor a za tim si stojim. Nemocny jste vy
      • To právo nikdo nebere,hlavou mě nejde že pišete tolik odstavcu.Když odstavec tak pořádně a tvrdě!Kdo to má takhle číst?A neřikám že jste jako nemocná...děkuji za konverzaci
  • Jsem jizan a ziju na jihu evropy. Sleduji spoustu zpravodajskych stanic a pri velmi negativnich zpravach se dokazu poradne rozcilit, *16* aniz by me zato mohl dotycny moderator, nebo moderatorka. Neco, co se mi u slecny JORINKY nemuze stat. *3*
    • Jak víš jižane, že je to slečinka, spíše paní, ne?
    • A odkud jsi ty jižane?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit