-
Bohuzel v realu neuveritelne neprijemna a konfliktni zena :-(
-
-
Asi ji lidi naštvali a byli na ni hnusní.. *13*
-
To si nemyslím, když ji po rozvodu v bulváru napadl bývalý manžel, herec Zdeněk Žák, že se kvůli ní z něho stal alkoholik, protože ho převychovávala, tak nijak nereagovala, což obvykle konfliktní lidé ihned činí. Navíc jsem četl rozhovor s nájemcem klubu Solidní nejistota (dnes klub Solidní jistota), který psal, že je coby pronajímatel prostor velmi milá a příjemná paní domácí!
-
-
paní Jorgo je velká škoda,že televize a film na Vás zapomínají,já nejsem z Prahy tak nemám možnost zajít se na Vás podívat do divadla.Ráda se vždy podívám na filmy s Vámi.Přeji Vám hodně zdraví a snad si někdo na Vás vzpomene a objevíte se v televizi.
-
narozeniny
Milá paní Jorgo
Všechno nejlepší k Vaším narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví.
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Jorga
Vynikající herečka, kterou jsem naživo obdivoval v Realistickém divadle během mých vysokoškolských studií /1975-9/.Nikdy nezapomenu na její:" Fialky, kupte si fialky v Shawově Pygmalionu, na Zkrocení zlé ženy a další role.Sympatická,s příjemně výrazným hlasem a divadelnice tělem i duší.Přestože tam hráli vynikající herci, Jorgu jsem měl nejraději.Potěšilo by mne, kdyby se něco z těch rolí dalo sehnat na DVD.A ještě otázka.V Praze nebylo zvláštnosti potkat občas nějakou celebritu.Jednou jsem viděl mladou dámu s červenými kostkovanými kalhotami někde za Národním divadlem na procházce s pejskem, dodnes nevím zda to byla Jorga, ale mohla to být.Podobně jsem někdy v r.1981/2 cestoval v Paříži metrem a vedle mne stál/pokud to nebyl dvojník/ sám velký A.Delon. -
-
Ano, viděl jste správně, bydlí v Pštrossově ulici, kousek za Národním divadlem.
-
-
joringa a její dcera
Joringa je charizmatická dáma s fantastickým hlasem a její herecký talent zdědila i její dcera paní Tamarka Komínková(kterou můžete vidět v Městském divadle ve Zlině). Jsem milovnice české kultury a obě tyto dámy do ni bezesporu patří.
PS:Kdyby to náhodou četl někdo kdo je v kontaktu s těmito dámami tak jim prosím přetlumočte následující vzkaz.Díky. Přeji oběma jen to nej... ať se jim daří nejen v práci ale i v soukromí. To a mnohem víc vám přeje evinka -
skvělá herečka
Patří mezi moje oblíbené herečky má v sobě něco úžasného.Obdivuji jí jde to z ní ta krása a něha okouzlit okolí -
-
Re: skvělá herečka
souhlasím
-
-
jakub
pani jorgu kotrbovou sem obdivoval v pohadce zlatovlaska zahralo to skvelena tu pohatku muzu koukat trebakazdy den -
samá chvála
Skvělá herečka obdivuji Vás *4* -
-
Re: samá chvála
máte pravdu!!
-
-
Zlatovláska
Paní Jorga je úžasná herečka i člověk. Poznala jsem to od prvního dojmu. Je radost na ni pohledět! Role v pohádce Zlatovláska ji moc slušela a v mých očích se stala nesmrtelnou! Lepší a hezčí pohádku od Erbena se už nikdy nepodaří natočit. Moc Vás obdivuji, paní Jorgo! Hodně zdraví a štěstí! Monika -
Jebot
Chtel bych ji prcat.