Přejít na výpis diskuzí

Jorga Kotrbová

OSOBNOST 31.12.2006 
28 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohuzel v realu neuveritelne neprijemna a konfliktni zena :-(
    • Asi ji lidi naštvali a byli na ni hnusní.. *13*
    • To si nemyslím, když ji po rozvodu v bulváru napadl bývalý manžel, herec Zdeněk Žák, že se kvůli ní z něho stal alkoholik, protože ho převychovávala, tak nijak nereagovala, což obvykle konfliktní lidé ihned činí. Navíc jsem četl rozhovor s nájemcem klubu Solidní nejistota (dnes klub Solidní jistota), který psal, že je coby pronajímatel prostor velmi milá a příjemná paní domácí!
  • Paní Jorgo, jste snově krásná, jedinečná a neuchopitelně okouzlující nádherná Zlatovláska!
  • Jorga byla nádherná herečka...hltám každý její film z mládí *14*
  • Jorga je krásná žena, taky ji mám rád. Přeji hodně zdraví a štěstí. Vlastik
  • Paní Jorgo,koupil jsem si na DVD film Pátek není svátek. Vždycky jste se mi moc líbila. Líbíte se mi Vy a Marta Vančurová. Vlastik
  • Dobrý den, přála bych si, aby na Vás televize nezapomínala a dala Vám příložitost v některém seriálu. Určitě byste byla lepší než pseudoherečka Brzobohatá a další jí podobně. Přeji hodně zdraví a štětí.
  • Paní Jorga se mi vždycky líbila, je nádherná. Viděl jsem všechny filmy ve kterých hrála. Četl jsem o ní po dlouhé době článek v Blesku. Paní Jorgo přeji Vám hodně zdraví,štěstí a rodinné pohody. Váš fanoušek Vlastik
  • ... přeji jen to nej. Paní Jorgo, v první vteřině při pohledu na Vaši fotku jsem myslela, že vidím Hudečkovou ...
  • Ještě se u toho uč pravopis.
  • paní Jorgo je velká škoda,že televize a film na Vás zapomínají,já nejsem z Prahy tak nemám možnost zajít se na Vás podívat do divadla.Ráda se vždy podívám na filmy s Vámi.Přeji Vám hodně zdraví a snad si někdo na Vás vzpomene a objevíte se v televizi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit