Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Jorgene ja som si myslela že budem velmi stasna ked ta uvidum. Ale teraz chcem aby su zasa tančil. Ja viem že si na voziku. Lebo ked si bol na koncert Violetta. Tak ked si tancoval tak si si zlomil nohu. =( . Dufam že sa uzdraviš. A zistila som ešte že Jorgena ako maleho šikanovali. Chudak mam ho velmi velmi...... Rada
  • krasny si
  • Nino stoessel Martina stoessel violetta neni tvoje sestra nevim odkud sis to vimislela !!!!!!! *12* *12* kdiz jsi jeji sestra jakto ze mluviš česky ci jo to je divne ze !!!!!!!!! ani jse ne jmenuješ Nina stoessel mozna nina ale nejsi stoessel !!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *3* *6* *5* *1* *1* *1*
  • Do you speak English?
  • bivam v španielsku buenos aires a moja sestra je violetta martina stoessel martina sa narodila v argertine a potom sme sa prestahoval na slovensko ja som sa narodila a išli sme do španielska...
    • Neverím
    • A vie po slovensky a chodi s Jorgem Blancom?
  • ja miluji všichni ale najviac viloettu a leona ked som sa dozvedela ze ludmila a violetta nepojdu na turnaj sklamalo maa to a velmi ...ale najviac sa mi pacil ten moent ako leon zavolal violette a povedal jej že sa snou nechce hadat a to ešte nie cez mobil *14* *14* *14*
  • Mam rada Violetta serial nejvíc Leon je hezkej ma hezky hlas *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ja mam rada leona-Jorge je hezkej ale vic jse mi libi Federico-Ruggero *14* *14* *14* toho přimo žeru
  • Ale ja vas všechny zbiju ja nejsem dobry muj tata děla v base a moje mama děla v česke republice takže jsi semnou nehrajte jastny nebo uvidite
  • CAje mers E Martina TYri phen la ta miri bul hini tyri daj haha *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit