-
Nadar pes Dany me la marava andre mič a naela la mič ale kar *13* *13* *13*
-
Caje pištalka tuke covav andre men kapes udusines tu dilini *16* *16* *16*
-
Ta so meren guta te chudes tu dilini kaj tu o doktora len andre spitaja tusal pro caje ce je opic napisin kade me tut marav ruginava andretut marava uzar mpremande *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Hahah čačipen u jin Zdeno oj hini lakeri phen tak me som lakeri edaj ta so la ke hin kaj la mertvica raninel oj hini sar miri bul opica hini. A lakeri daj phirel palo bendy že pes naladal fujj prelate mejaji mič *12* *12* *12*
-
Aby tě mertvice ranila kaj tut edochtora te ingeren pharaven tuke omuj tu džungaji mi fujj savi sal šukar sar miri mič *16* *16* *16*
-
Caje ta so mers tyri phen hini e Martina metut marava užar pre mande sa metut buguzinava *16* *16* *16* *16*
-
TY bidlíš v Argentině jo to bych teda chtěla videt a tvoje sestra je Martina stoessel tak potom muj brachaje medvěd ne nebo pes caje druš huba radsi shovej se do klece *16* *16* *16* *16* *16*
-
Ty bidliš ve Španělsku to jo teda ja ti to žeru raději se schovej a neukazuj se na svět jastny jo ty jsi nevlastni segra Martiny Stoessel tak poom muj ps je tvuj bracha ne raději se schop a vimaš tu blbost jastny *10* *10* *10*
-
Co to pišete ja vam nevěřim jesli ty bidlim Argentině tak jakto že pišeš česky ty si semnou nehraj nebo uvidiš jastny jetito jastny ja tě zabiju *16* *16* *16*
-
jorge jsi užasný dobře hraješ leona a opravdu vám to s tini sluší nelly *14*