-
jorge blanco má srostlé obočí a vypadá jak ******
-
-
pozri sa na toho kok*ta diega ......jorge ma krasne obocie narozdiel od toho tvojho pralesa ktore nemas iba na hlave ale pokryva cele tvoje tlste stare telo......za toto co si povedaLA SI LEN DOKAZALA AKA SI NULA A NIKTO TA NEMA RAD *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
leon je proste kasnej nikomu se nevirovna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tomas,diego a fede proste nikdo.nevite nekdo kdy bude dalsi konzert violetta live prosim odpovezte diky. *7* *7* *7* *7* *7*
-
I Love you J☺rge Blanc☺
-
V tom seriálu se chová velice dobře a na VZHLEDU mi nezáleží :-) Chtěla bych takového kluka taky jako povahově možná i vzhledově !
A jestli jako on a Violetta spolu nechodí tak mají proto asi nějaký důvod v seriálu to možná vypadá na lásku ale v realitě je to NIC :-) -
Keby to bolo tak tak by si napisala aj ako s a vola to video
-
Mam rada velmo Violettu hlavne Leona :-) PS Raphita neni jeho neter ... lebo je snim rozhovor na youtobe po cesky :-) je to chlapec a jeho syn :-) a ano ma aj neter ale to neviem ako sa vola :-)
-
Nechapem preco nechodi s tini ved je taka krasna a aj on je krasny
-
-
Jo přesně tak měli by chodit spolu sluší jim to
-
-
Jorge je krasnej,hodnej prostě užasnej jeto moje nejoblibenejsi postava z violetty kdybych se snim mohla setkat byl by to zazitek na cely zivot moc moc moc se mi libi je proste uzasnej zboznuju ho.
-
Dvovod preco mam rad serial violetta:
Poviem vam to je to lahke no serial violetta mam rada lebo je ten najlepsi na svete -
Ano ten naj na svete