-
Neni zaco anahí
-
Ďakujem sami-samanta *3* *15* *3* *15*
-
A jorge ma jedneho surodenca vola sa Danny Blanco a neviem kolko ma rokov
-
Eliska ked ho nemas rada tak sem nechod nikdo nato neni zvedavy a toho tvojho justina tiez neni zvedavy a jorge blanco je milion krat tolko pekny a lepsy to si zapis za usi
-
-
Máš pravdu Jorge je oveľa krajší než ten sfetovaný Justin ja som do Jorgeho *14* *14* *14*
-
-
Chcem sa spýtať či má Jorge nie jakých súrodencov a koľko majú rokov ??? *15* *2* *15* *2*
-
A ti Eliška si sa s kým zrazila z koňom Justin je úbožiak a je hnusný Jorge je o proti nemu omnoho krajší a Justin by sa k nej nehodil ved iba teraz začala svoju kariéru a aby si ju zničila kvôli takému ako je on bola by to škoda *16* *16* *16* *3* *14* *14* *14* *1* *1* *2* *3* *3* *3* *14*
-
Justin Bieber je 1 000 000-krát lepší a krajší ako ty a je lepší herec on Justin by mohol chodiť z Tini *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
v takomto pripade by bola aj ona chuda .....bobor je skarede nechutne prasa ktore spieva svoje teploske pesnicky so svojim dievcenskym hlasom..... jorge je DOKONALY *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* a ty si nula a nikto ta nema rad *11*
-
-
Prepac baru ale komu si to napisala
-
-
psala jsem to pro vanessanasarkoziova
-
-
Sami sa stazuje ze neviete pisat sory a ani ona lebo sory sa pise takto sorry
-
Jorge nemá dieťa Stephie má dieťa ale Jorge nie
-
-
ježiš stephie nemá dítě má neteř,jak by mohla být sama momentálně již 2 týdny na turné s violetta live, kdyby měla dítě bylo by asi s ní ne , když o ní nic nevíš tak tady neplácej hovadiny *16* *16*
-