Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To vy jste blbe a krav*
  • emily ja sita vsimat nebudem zacny byt normalna a zacny mat city lebo ty nemas aj ti lucka lebo viste najhorsie aj ked vas nepoznam jeto moj nazor a nikto ho nikdy nezmeny *10*
  • emily ty sa ani branit nevies o chudinka mozno ju bude chranit jej nova kamoska lebo ona sa nevie sama chranit hra si na bez zbranne dievcatko a neviniatko a doma je ako cert myslis si ze ja sa ta bojim si na myslena a ta tvoja nova kamaratka je o nicom chranita aby si ju chvalila ako je dobra je blba ze ta frt chrani si blba aj ty a aj ona
  • Bavil se někdo s tebou? Ne.A jediný kdo si tady hraje na zajímavou a dospělou si ty!!
  • Emily preco sa snamy bavis a bav sa s tvojou proslou velkou najvecsou hlavou a nestaraj sa do dcucich veci lebo ty a predvacas a dokas nam ze si blazon a ty no teda ani ty a nestaraj donas ty lucia lebo vy dve nieste zaujimave len sa na nich hrate a co s tym chcete dosiahnot bankrot asimy kazdy sme tu deti len vy sa hrate na dospele zienatka tak prestante lebopojdem do ceska alebo kde byvate a tam kde ziete tam aj umriete
  • Díky Luci :-)
  • Emily ma pravdu
  • Jediný kdo se tu předvádí si ty
  • sami nic nepisala ze si nemozes pisat z dadinkou a ze si dadinka nemoze pisat z inimy a keby to napisala tak sa dotoho nemas co starat lebo sami bola skor dadinkina kamaratka ako ty tak sa tu nepredvadzaj dobre ale bo ti mam zavolat ale bo chapes ale bo ti mam napisat este aj sms alebo chinsky

ps vedeliste ze jorge ma brata vola sa daniel blanco güereña
  • A keby som myslela to ze ma velke brucho tak to je len vtip aj ja by som to tak brala ako vtip keby ste to napísali vy takmi dajte pokoj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit