Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wowka naozaj 100 krat je lepsi Ruggero
  • A keby ste vedeli ako ma boli srdce ked ma ohovarate
  • Aty Emily opakujes lebo ja som zacala prva pisat ok a ty si len prekopirovana kopirka
  • Boze to bol len vtip ze ma velke brucho!!!!!!!!!!Vy ste ale blazni a ma fakt velke obocie a len vy si to nepriznate lebo sa vam paci a ja som len dieta ako vy mam len 9 rokov vy mozte mat tolko kolko mam ja a on ma 23 a vam sa paci aj pes je krajsi ako on a vy sa somnou bavite?Ano kazdy ma iny nazor niekomu sa paci druhym nie napriklad mne sa nepaci a teraz si to budete zlost na mna ved to je moj nazor co vas je dotoho ani mna neni nic do toho co pisete tak sa do mna nestarajte to vam odporucam vy blbci?!
    • Máš pravdu:) Já třeba Jorge moc nemám ráda, jak osobností, tak vzhledem. Lepší je Ruggero :)
  • ahoj dadinko *15*
  • jorge je hezky a nechápu když se někomu nelíbí nebo ho chce pomlouvat tak proč to sem píše například:že má srostlé obočí což není pravda,že má velký břicho to taky je blbost.
  • ahoj holky *3*
  • OK.Jak chceš.A to jako kvůli tobě si dadinka nemůže psát s jinimi?
  • a daj pokoj Emilia *1*
  • a dadinka a Emily dajte mi uz pokoj uz dost ste mi ublizily keby som vas nepoznala t oby bolo najlepsie a dajte mi pokoj oby dve,ja sa tu snazim svami smierit a vy sa zabavate s inimy nehovorim ze nemozme ale ja sa chcem len zmierit co to je take tazke mozno pre mna lebo sa tu bavite,preco som vas len spoznala dadinka bola si moja naj kamaratka ale si sa bavila s inimi a ignorovala si ma ako psa,a ty Emily tak isto ako dadinka tak viste velmi dobre kamosky nebavite sa so mnou gratulujem vam ze uz nieste moje kamosky a ani uz nebudete zradcovia velky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit