-
ked sami napisala ze ma velke brucho tak to urcite myslela zo srandy vy vsedcy okrem dadinky ste tu slepí *16* vy fakt neviete co je sranda vy ste tu vsetcy ubohy lebo vy vsetko berete tak ako by to povedala normalne alebo napisala. no dobre napisala ze ma velke brucho je to jej nazor a ked vy mate ini nazor mne a sami to je uplne jedno lebo vy vsetci okrem dadinky ste velky blazny este raz blazny a nie maly ale velky blazny blpci a vsetko mozne okrem dobreho lebo neviete co je sranda vy blazny a ked ma velke obocie to je pravda ma tam, dzunglu a ked neni baba aj tak si obocie moze vytrhat ani to jneviete co moze robit chlap aze vy niektori mate 19 a 20 rokou. ja mam 9 a mam lepsi rozum ako vy spolu vsetci *8* *8* a nepisem no tea nevinechavam pismena a potom neviem nic precitet ako vy *8* *8* *8* *8* niekto vas asi jebol asi hej asi tato stranka ale len niektorich lebo ostatnich jorge *1* *1* *1* *1* jaj toto tu byt sa oplati *1* tak ma nebuzerujte dobre. *1*
-
Ale dadinka ja sa viem chranit sama preco si ma chranila?
A Emily to nikdy nezabudnem ako si mq sklamamla a ked budem mat spoved tak neteba konecne zabudnem a dadinka na teba nikdy nikdy nezabudnem ty si bola moja naj kamoska vies ved ty si bola ako sesternica len vzalena jaj boze jaj keby son ja na teba zabudla tak by som nezabudla a jedno o mne neviete mam velikost topanok mam 29,30,31 to je vsetko caute -
A keby som si mala vybrat s dadinky a teba tak je to dadinka
-
Dadinka nie ha normalne na ignorujes a ani s Emily nechcem byt bff ja si nechcem zmenit zivot proste chcem byt sama z mojov rodinou tak prepacte baby
-
Co?? Já ti nic nekradu
-
ti si ma ukradla kámošku prečo emili prečo sami ti už sa mnou nechaš bít bff *13*
-
No Emily co si mi spravila neviem ci chcem rozmyslim sa
ano chcem -
sami-samanta budeme kamarádky?????? Odepiš
-
cutekitty neni to vtipne pozrite si all vines Jorge Blanco *1* *14*
-
emyli ja som si myslele ze bude me kamaratky ale to sa neda sklamala si ma a nie len mna aj moje srdce ja som si to predztavovala inak ja len budem snivat ze budes moja kamoska ale uz nechcem byt tvoja kamaratka sklamala si ma tak ja sklamemt teba sklamalasi ma a dajtemi pokoj ja som povedala nazor a to je vas nazor ze sa vam jorge paci a vy to riesite hadanim sa tu o blbos no teda picovinu ste zly vieteto napiste ked si to uvedomite ok lebo ja tu svami nebudem ked ma budete potrebovat lebo ja sa sama viem chranit caute zratcovia