Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moc semi líběj to je písničky videa máte úžasný *14*
  • Aduš daj mojej sestre pokoj ona si prezivala zle dni a ona ma aj vecsie a otvorene srdieckko na rozdiel od teba ta jej daj pokoj ty hlupana ok neber to ako urazku cau
  • DadinkaPročo si napísala jo má aha chcela si tým povedať že ta Aduš ma pravdu tak ja neviem ako budeme kamarátky neviem či to budem ľutovať keď to napíšem ale lepšie bolo keď som ťa nepoznala a teraz toho ľutujem že som to napísala ale tak to bude lepšie aj premna aj pre ostatných a ja otebe neviem nič abi neviem akú maš vahu ja mam len 21.7 ked a pýtaš tak už nie sme kamošky bude nateba tažké zabudnú lebo chodíš na osobnosti no tak čau
  • Jestli vám připadá vtipnej, koukněte na toto video *14* https://www.youtube.com/watch?v=1BlAnOMgfwY
  • jo má
  • Aduš má pravdu
  • lol
  • Sami-samanta
    A to že má široký obočí, je snad ženská a by si ho nějak trhal?? Ne není a navíc mu sluší.
  • Sami-samanta.
    Ty nejseš jen blbá, ty seš i slepá. Jorge žádný břicho velký nemá... A i když se ti Joro nelíbí nepiš o něm takovýhle kecy. To dokáže napsat jenom nějaká blbka bez malé zmínky inteligence.
  • Je tak krásnej. *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit