-
Jorge Blanco je nejlepší mexický herec , ad doufám že natočí další užasné filmy jako je violetta .
-
preco nejste spolu s tini ???????,
-
-
Protože prostě nemůžou být spolu a ty jsi tupec když si myslíš že by měl být s tini *16*
-
-
ahoj tady adam111 jak se máš jorgito teda leone.
-
-
On nemluvi cesky
-
-
Jorgee Ja tě strašně Moc miluju seš užasnej.!! Moc se hodiš k tini .!
oba vas moc miluju ..!
BEST FOREVER LEONETTA :-* TE AMORR :-*
SEŠ Neskutečně krasnej a moc tě milujuu .! přala bych si tě vidět .!
To by bylo nejkrasnější v mym v životě ..! seš brouček milujuuuu moc
:-* *14* *14* *14* -
AHOJ JORGE mam te moc a moc a moc rada a prijedu na vas koncert a moc se tesim na vas koncert a si moc peknej kluk se studia 21
*5* -
ahoj jorge ses dobry herec, zpevak, tanecnik, a dobry hrac na piano prijedu na vas koncert a hrozne se tesim mam te moc a moc rada a ses ten nejhesci kluk z violetty.
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *4* *3* *15* ahoj jorgito jsem adam z přerova jsi moc a moc milý klulk. *1*
-
-
ahoj jorge sem tvoje nejvetsi faninka a mam te moc a moc rada pojedu na vas koncert violetta, ses krasny kluk a nejuchvatnejsi kluk ses vazne uzasnej zpevak a dobry tanecnik a hrac na kytaru, si moc dobry herec a mam te moc a moc rada.
-
ahoj jorge sem tvoje nejvetsi faninka mam te moc a moc rada ses ten nejhestsi kluk z violetty ses dobry tanecnik, zpevak a moc dobry hrac na kytaru a na piano a moc se hodis k martine stoessel a mam te moc rada a prijedu na koncert violetta
-
ahoj jorge sem tvoje nejvetsi fanynka a mam te moc a moc rada ses ten nejhesci kluk z violetty ses uzasnej a neodolatelnej a moc krasne zpivas a moc krasne tancis ses proste uzasnej a nejhesci kluk na svete a ste nejhesci par z martinou stoessel ste ten nej a nej proste te mam moc rada.
-
Ahoj,
zdravím všechny fanynky Yorgeho a doufám , že ho mají rády stejně jako já. Já mám moc ráda Yorgeho i Martinu. Ty dva mám ze všech z Violetty nejradši. Yorge mám tě moc ráda. Doufám , že až budete tenhle komentář číst , tak že ho ohodnotíte podle povahy.
Díky, velká fanynka
*14* *14* *5* *5* *3* *3* -
-
Ti si asi sprosta ze? Jorgr sa pise J nie Y tak taka velka fanynka niesi a tu fanynku som myslela v uvodzovkach!
-
-
radši bud zticha každá se někdy muže splést *16* *16* *16*
ty *12* kiki
-
-