-
škoda že neboli kamaráti z tomásom :)
-
Je krásném a určité je lepší než diego
-
Tak tomu nechapu ma dite a nebo ne prosi odepiste
-
-
Nema dieta ale maleho brata
-
ma dieta
-
-
ahoj chci ti říct ze se víc hodís k lodo a mam te rada i diega dominiguezeycv
-
no ta veronika te je blbá ale je to slabé slovo holky že si ještě opovážela
psát já ji znám jmenuje se veronika hešlová štve mě fakt tak se na ní potom nějak zasednem tak ahoj pište ale mam moc ráda leona i violettu chci a by to vždy s nima dopadalo dobře tak ahoj Lucka jsi hezkej jorgi!
*14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Ta nejlepší z nás nejsi pises takovi blbosti Veronicko
-
Hele supernovo tak si tam jed ale ten koncert bude urcite v televizi takže uvidíme jestli se sním budeš líbat a jestli lžeš tak to bude trapas
-
-
Jasně koncert , tady nějaké Violetty bude v televizi... Tam by měli dávat důležitý věci a jsem si jistá , že koncert Violetty , který navíc bude v Budapešti.. To tam rozhodně nebude. Možná pak akorát pak bude zas nějaký film z toho koncertu , ale ten bude z nějaké velké koncertní arény a v Budapešti žádná velká koncertní aréna není :)
-
-
Tak holčičky.. Nedělejte si naděje tady na Jorgeho!! On je totiž jen můj !! Jedu na koncert do Budapešti a domluvila jsem se s ním , že mě políbí na pódiu!! Teď mi můžete začít psát závistivý komentáře a začít mě "hejtovat" ale já mluvím pravdu
-
-
My ti nic psát nemusíme protože víme že tebe by nepolíbilo ani prase
-
I dvou letý dítě je chytřejší než ty
-
Tyhle keci ti neuvěří ani největší blbec na světě
-
Si sprosta ako tago!!! Klames lebo violetta nemala nikdy koncert v budapesti vies moja zlata. Ak si sprosta a priondata tak to povec na rovinu :-)
-
-
co kecáš? *16* *12* *12* je mi z tebe na *11* *11*
*2* -
-
Co ty tady zas meleš? Ty se do toho vůbec nepleť! Trapačko!! Seš trapná! Jak ti ze mě může být špatně? Ani si mě neviděla! A to musím říct , že vypadám celkem dobře , takže jsem si jistá , že kdybys mě viděla , tak by si rozhodně nezvracela :) To by mě zajímalo jak vypadáš ty.. Trapko :)
-
-
Ty vypadáš jako prase to ví všichni
-
-
-
Doprdele vy idiotky! Říkám , že pojedu na jejich koncert do Budapešti, ne že už byl! Naučte se číst vy blbky malý!! A sorrka holka , ale nevím co to tady to mě valíš za pičoviny ! Fakt nevím co znamená priondata! Seš akorát velká idiotka Kiki
-
-
Já bych tě nejradši zabila ty krávo
-
-
Aha tak zabila? Fakt inteligentní děvče musíš být ... Chceš zabít někoho koho ani neznáš ? A ještě mi budeš nadávat ? Kdo si myslíš , že jsi? Kolik ti vůbec je ty spratku malej?! Tak nevychovaný lidi jako jsi ty a ostatní jsem snad ještě neviděla.. Jestli si myslíš , že seš jako cool , jak tady píšeš , že mě chceš zabít a tak.. Tak nejseš a třeba se z toho zblázni ,ty spratku jeden!! ;)
-
-
-
-
-
No já nevím jestli pojedu na ten koncert violetty ale asi
-
hezká fotka na profilu