Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ●●●●●●●●●●●●●holky jorke ma pry dvě děti tak se klidne podivejte na tiny a tam jsou novynky takže je to pravda ja sem to tušila ale je tak mladej já by to o něj nečekala je milej hodněj a stára se o rodinu holky není divný že se nám moc liby kluk který má děti ne holku ale manželku nevím jestly si znas nedělaj srandu a pomužete mi to zjistit a pak napište prosim ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
    • Má manželku Tini a dve nenarodené deti, ktoré sú Tinine a jeho.
      • ma partnerku stephie camarena a ma jedno dite jestli neverite tak se kouknete na youtube tam jsou tam hromady videii
    • a kde si to jako vzala
  • Jo a kde
  • Ahoj ja jsem byla na konecerte Violetty
    • A kde
  • Ty ty verokrávo ty budeš mrtvá víš to tak víš a neříkej nám tu že sním chodíš já a dívky co se mnou souhlasejí tak spojíme síly a ty zůstaneš na zemi a budeš volat o pomoc. *16* *1* *16*
    • Joooooooooooooooo :DDDD milujuuuuuuuu tě leoneeeeeeeeee nevíc seš moc užasnej a strašně moc si přeju tě vídět a obejmout:((((((((((((((((( Nejdrasší bych na tebe skočíla :-** milujuu těěěě *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ty krávo já ti nevěřim že si byla v Argentině stebou by nikdy nechodil to říkám na tebe veroniko
    • Jo jsem stebou sestro :DDD Moc si vymyšlíšš
  • Vše nejleší jorgo přeju ti jen to nejlepší
  • Moooooccccc miluji leonka :-D
  • miiuujuuuu těěě nejvíc na světěě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jsi nejlepší a si můj oblibený herec ve Violetě moc te zbožŇuju *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Všechno nejlepší miluju tě Jorge i Tini *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit