Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cutekitty neni to vtipne pozrite si all vines Jorge Blanco *1* *14*
  • emyli ja som si myslele ze bude me kamaratky ale to sa neda sklamala si ma a nie len mna aj moje srdce ja som si to predztavovala inak ja len budem snivat ze budes moja kamoska ale uz nechcem byt tvoja kamaratka sklamala si ma tak ja sklamemt teba sklamalasi ma a dajtemi pokoj ja som povedala nazor a to je vas nazor ze sa vam jorge paci a vy to riesite hadanim sa tu o blbos no teda picovinu ste zly vieteto napiste ked si to uvedomite ok lebo ja tu svami nebudem ked ma budete potrebovat lebo ja sa sama viem chranit caute zratcovia
  • moc semi líběj to je písničky videa máte úžasný *14*
  • Jeho národní jazyk je španělština -_- a žije na druhém konci světa -_- IQ level 1000 -_- uplně velká pravděpodobnost že umí česky. jo a chodí se stephii -_-
  • Aduš daj mojej sestre pokoj ona si prezivala zle dni a ona ma aj vecsie a otvorene srdieckko na rozdiel od teba ta jej daj pokoj ty hlupana ok neber to ako urazku cau
  • DadinkaPročo si napísala jo má aha chcela si tým povedať že ta Aduš ma pravdu tak ja neviem ako budeme kamarátky neviem či to budem ľutovať keď to napíšem ale lepšie bolo keď som ťa nepoznala a teraz toho ľutujem že som to napísala ale tak to bude lepšie aj premna aj pre ostatných a ja otebe neviem nič abi neviem akú maš vahu ja mam len 21.7 ked a pýtaš tak už nie sme kamošky bude nateba tažké zabudnú lebo chodíš na osobnosti no tak čau
  • Jestli vám připadá vtipnej, koukněte na toto video *14* https://www.youtube.com/watch?v=1BlAnOMgfwY
  • jo má
  • Aduš má pravdu
  • lol
  • Sami-samanta
    A to že má široký obočí, je snad ženská a by si ho nějak trhal?? Ne není a navíc mu sluší.
  • Sami-samanta.
    Ty nejseš jen blbá, ty seš i slepá. Jorge žádný břicho velký nemá... A i když se ti Joro nelíbí nepiš o něm takovýhle kecy. To dokáže napsat jenom nějaká blbka bez malé zmínky inteligence.
  • Je tak krásnej. *14* *14* *14* *14* *14*
  • JORGETINO nemusis nam to pisat nikoho to nezaujima vies a neni pekny ma velmy velke obocie a brucho ako prasa tak neviem co sa ti tak nanom strasne paci a nikdy nebudem tak neprd ok
  • blpko lol
  • je nádherný líbí se mi. *14* *14* *14*
  • jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit