-
Nechápu to nechápu to jakej sem dali nesmysl že je v kapele kings of leon.Nevim kdo to tam dal je to úplná blbost ani u tý kapely není na žádný fotce.Každej tam má napsaný třeba nap:kytarysta,baskytara,bicí,zpěv a je to napsaný česky ale jorge tam má slovensky divný má tam napsaný:krasne spieva a v té kapele není *3*
-
Lebo s ním chodím
-
Prepac nemala som tak viletiet na Tininich osobnostiach prepac som scvokla ale nodpovedala si tak preto som tak viletela prepac to je ale trapas!!
-
odpustim *4*
-
Dadinka co znamena jo jo ze mi odpustis alebo co?Lebo ja chcem ziatit ze sme kamosky a ked mi neodpustis tak to chapem ze mi neodpustis nebudem ta nutit aby si :( mi odpustila ta cau
-
jo jo
*4* -
Ahoj dadinka prepac ze som ti nepovedala skvor ze rospravam skaredo tak prepac pochibujem ze mi odpustis tak cau
-
aha *7*
-
a dadinka ano rospravam skredo tak cauko kakauko *15* *14*
-
a on nema syna ten malicky je jeho no teda to ho malickeho stryko tak si nevimyslajte ok lebo nekto neni zvedavi na vase kokotiny ok tak si laskavo nevimyslajte picoviny ok lebo fakt nejste zaujimavi este raz on nema syna jorge je jeho styko len vy niektary si tu vimyslate blbosti ktore niesu ani na svete tak stim prestante do pip. *16*
-
S usami dadinka co mas s usami xD?
-
jasně lžež protože na nás žárlíž šprtko a si to největší sprostí slovo na světě nic nevíš o Martině si chudá blpka cha *5*
-
On nemá syna !!!
-
jo a odpus te že sem neodepisovala bola som vo vojenskej nemocnici na kontrolu pretože už dávno v roku 2014 sem bola na plastikej operacií s ušami. *3*
-
videla jsom ho na vines v porodnici sa steph *4*
-
on nema syna je to je ho stryko no teda jorge to ho maleho je stryko on je stou ale ona mala to dieta s inim halooo atd...lebo ona uz davno mala dieta ale s inim len ten ju upustil a teraz je s jorgem.Jorge mal byt je ho nevlastny otec *7*
-
už viem dadinka odkjal si zobrala jorgeho telefonne cislo od uby *5* uz to dava veci zmysel ja sa tu len pozeram teraz som si to vsimla *6*
-
Luci on je hrozný ale nie normálne pozrite si all vines na youtube *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
ten syn neni Jorgeho *16* *6* *7* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
pane bože *7* *5*