-
Tak tomu nechapu ma dite a nebo ne prosi odepiste
-
ahoj chci ti říct ze se víc hodís k lodo a mam te rada i diega dominiguezeycv
-
no ta veronika te je blbá ale je to slabé slovo holky že si ještě opovážela
psát já ji znám jmenuje se veronika hešlová štve mě fakt tak se na ní potom nějak zasednem tak ahoj pište ale mam moc ráda leona i violettu chci a by to vždy s nima dopadalo dobře tak ahoj Lucka jsi hezkej jorgi!
*14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Ta nejlepší z nás nejsi pises takovi blbosti Veronicko
-
Hele supernovo tak si tam jed ale ten koncert bude urcite v televizi takže uvidíme jestli se sním budeš líbat a jestli lžeš tak to bude trapas
-
Tak holčičky.. Nedělejte si naděje tady na Jorgeho!! On je totiž jen můj !! Jedu na koncert do Budapešti a domluvila jsem se s ním , že mě políbí na pódiu!! Teď mi můžete začít psát závistivý komentáře a začít mě "hejtovat" ale já mluvím pravdu
-
No já nevím jestli pojedu na ten koncert violetty ale asi
-
hezká fotka na profilu
-
Jorge ma holku dievča martinu stoessel a zo shepie su len kamarati a nema deti v žiadnom pripade ked tak ma neter dievca a chlapca
-
Slišeli ste ??? že prej cez tohleto léto ma bejt koncert violetty v Budapešti ja tam pujdu :DD
-
Jorge nemá kluka ale má holku a jmenuje se Stephie a Jorge žádné děti nemá!!
-
Má manželku Tini a dve nenarodené deti, ktoré sú Tinine a jeho.
-
neříká jse mi to sladce a le jeto tak má kluka už tak naplno hnusního jako med sory prominte a le já neudr žím tajnost
-
má prí kluka a nebo žebi mu prí virost já fakt netuším *7*
-
holky podívejte se na osobnosti martinu stossel a na to že ve komentářů jsou věci o jorgovi že má dvě děti a le není to pravda má jen jedno *8*
-
aha a jak dlouho starou *4* no s tou stefani *12*
-
a kde si to jako vzala
-
No sé si eres muy jorge ma chica *3*
-
Nevim, co to tady zase vzniklo za paniku, ale nemá žádnou manželku, ani děti, ale jen dlouholetou přítelkyni. *4*
-
A odepište co nejdřiv prosim ať vtom mame jasno