Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ●●●●●●●●●●●●●holky jorke ma pry dvě děti tak se klidne podivejte na tiny a tam jsou novynky takže je to pravda ja sem to tušila ale je tak mladej já by to o něj nečekala je milej hodněj a stára se o rodinu holky není divný že se nám moc liby kluk který má děti ne holku ale manželku nevím jestly si znas nedělaj srandu a pomužete mi to zjistit a pak napište prosim ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
  • Joooooooooooooooo :DDDD milujuuuuuuuu tě leoneeeeeeeeee nevíc seš moc užasnej a strašně moc si přeju tě vídět a obejmout:((((((((((((((((( Nejdrasší bych na tebe skočíla :-** milujuu těěěě *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jo a kde
  • A kde
  • Ahoj ja jsem byla na konecerte Violetty
  • Ty ty verokrávo ty budeš mrtvá víš to tak víš a neříkej nám tu že sním chodíš já a dívky co se mnou souhlasejí tak spojíme síly a ty zůstaneš na zemi a budeš volat o pomoc. *16* *1* *16*
  • Jo jsem stebou sestro :DDD Moc si vymyšlíšš
  • Ty krávo já ti nevěřim že si byla v Argentině stebou by nikdy nechodil to říkám na tebe veroniko
  • Vše nejleší jorgo přeju ti jen to nejlepší
  • Moooooccccc miluji leonka :-D
  • miiuujuuuu těěě nejvíc na světěě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jžš seš na hlavuu :DDD To vžadnem případě není tvuj
  • Bože.... Sem píšou jenom mimina -_-
  • Jsi nejlepší a si můj oblibený herec ve Violetě moc te zbožŇuju *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj já si myslim že to je pravda ale asi toje těšké se někdy dát s bejvaloů dohromady mě se to stalo taky taky mě miloval já ho taky než smesi to dokázali říct a tak to trvalo dlouho, doufam že to dopadne dobře a ta holka jak říkala že zanim byla v Argentině tak kecá kdyby zanim byla tak by měla foto a dala by to sem ne zatim paaaa tady Lucíík *4* *4*
  • Jorgito ale chodí se Steffany..Tak přestaň kecat,aby ti ta huba neupadla..jenom otázka, vážně si taková blbka nebo to jen hraješ?
  • Všechno nejlepší miluju tě Jorge i Tini *14* *14* *14* *14*
  • Já sem ta nejlepší a nikdo mi do toho nebude kecat Jorge je jenom muj jasny a byla jsem za nim v Argentině na konzertě a fotila jsem se snim tak že je jenom můj *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* Jorge milujutě doufám že nemáš jinou jinak si ji najdu a stane se jí něco špatného tak si dávej pozor tvoje nejmilovanější nejsladší nechaná jenom pro tebe *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a už jsem nepište nebo vám dám krypláci zadělený a pěkně připosraný papa Jorge tvoje Veronička Blanco *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • i love you
  • Všechno nejlepší Jorge. Anji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit