Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krásný
  • je hruzně hezkej a sexi *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ty vztahy má napsaný blbě, asi od 15 let chodí se Stephie Camarenou. Jinak je úplně boží
  • Holky myslíte že s vámi bude chodit nebo co ? Mě se také líbí ale vím že sním nebudu nikdy chodit. Je zbytečné jen tady psát jak vy tu píšete: Jorge je můj. Jste trapné.
  • všetci z violetty s pekný. *14*
    (okrem diega) *11*
  • aa miluju te jorge
  • jorge je hezkej hodnej a je strasne simpatickej
  • čau už by ste vo violette mohli byt spolu lebo mne sa viac pačiš ty ako tomas a mohol by si ho už zbyt a si pekny už by si sa mohol trochu lepšie obliekat vo violete a ostrihaj sa vo violette a toje asi všetko *7* *8* *1* *2* *15* *3* *14*
  • PS: dítě nemá a chodí se Stephani to dítě jak vy říkáte je jeho synovec
  • Podívejte se na jeho instagram nebo twiter má ůžasný videa s Rugerem(Federico)
  • Jorge Blanco jsi nejkrásnější chci ti být na blízku aby si byl vedle mě a mohla bych tě objat miluju tě moc moc moc jsi nej klek si úžasnej,si nej kluk světa :-* :-) ;-)
  • Jorge Blanco Kači nejkrásnější chci ti být na blízku aby si byl vedle mě a mohla bych tě objat miluju tě moc moc moc jsi nej klek si úžasnej,si nej kluk světa :-* :-) ;-)
  • Souhlas
  • Já bez Jorge Blanco nemůžu žít lituji že není vedle mě ráda bych ho objala je nejúžasnější kluk světa MILUJI HO! :-) :-* ;-)
  • Jo no je božííí :-*
  • hello jorge blanco i love you *14*
  • kde jste vzaly takovou blbost že jorge má dítě jo a vom ti zapinal podprdu tomu fakt věřim *15* *2*
  • je pravda že má dítě nebo si to někdo vymyslel?
  • Ahojte on naozaj chodi s Tini?jeeeee *14* Je to peknej kluk.
  • Prosím vás neurážehte Leona proste každý má svoje fanoušky.Já sem třeba fanoušek Leona ale Tomas je taky pěkný ale Leon je hezčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit