-
jorge strasne sa mi pacis neviem cim to je chcela by som ta vydiet nikedy na zivo ale to asi nykdy nepojde *10* ale proste chcela som vydiet tvoj koncert ale to tiez nejde *9* velmi ta lubim *14* asi som sa zalubila do teba *14* *14* *14* *14*
-
milujem ta prid na slovensko *14*
-
no tak dko nemá psát na thomásovi že je blé když ty tady píšeš že je leon hnusnej a že ho nenávidíš *10* *16*
-
piš to na jeho stránky na thomásovi *3*
-
prosomvás každýmu se líbí jinej mě se třeba víc líbí jorge ale tobě thomas kdyt to je jedno *3*
-
Každy se narodi takovy jaky je a nikdo nevi jaky thomas do opravdy je... a nesoute jen tomase.. je to hodni člověk a do opravdy leon a tomas jsou dobry kamarádi. .. :) uz stim prestante .. kdo je hezčí. .. :)
-
Jo a když chcete někoho urážet v komentářích tak prosí pište na koho aby si ten druhý nemyslel že je to třeba na něho *3* *3*
-
Jorge je velmi talentovaný a mám ho moc ráda *14* *14*
-
Tomas je hezčí ... než ty .... leon moc ze sebe děla ale nato nema.... tomas je nejhezčí z kluku a maxy jsou to dokonale kluci leon je jen maličkoat a jde vidět že leon je škaredy na všechny !!!! Nenavidim tě
-
ale kdybych jsi měla vybrat tak se nerozhodnu každý má něco do sebe a to je prostě super ale ty komentáře toho tomáse to je fakt super já bych chtěla říct všem co se na tento komentář budou dívat ať si stáhnou pár dílů violetty a komu se to nebude líbit tak je asi vadnej nebo co *4* *4* *4* *4* *4* *15* *14* *16*
-
Mám vás ráda oba v tom seriálu ale každý jste úplně jiný ty jsi takový jaký by měl být správný kluk ale až moc žárlivý a thomás je zase vtipný a ty jeho nehody jsou nejlepší jak tam zoxidovala ta busta a ty jeho poznámky to prostě žeru *14*
-
leon je noob spatny:)
-
Já mám leóna radši neš tomáse ale oba dva jsou super ale león lepší *4* jorge chorche je super jméno
-
Lí bí jse mi jak hraješ v souboji dvoj nápadníků ti jsi vyhrál 4 5 6 a pablo 1 2 3 ale tvoje jméno jse čte chorche a píše jse to
Jorge to j a g jse čte ch diť to j a g nejsou stéjní písmena a čtou jse stejně hmmmm *4* -
nevíte jak vyypadá stephie camarena má ji někde na fotce *4*
-
no jo *3*
-
jorge je taaak sladkej moc ho , jeho pritelkyne se ma ze ma jorge za pritele:-*♥♡♥.
jorge je nejhezci kluk z violetty a myslim ze vilu si vybrala (v serialu) fakt dobre :-*.
diego mi prijde jako uplnej blbecek :( . -
Miluju jorgeho ale taky mám ráda pabla a diega...........podle mě by tiny a jorge měli být spolu..............leonetta 4ever
-
Karča
mylsela sem to tím že nevím jak to je mezi martinou a jorge tak sem tí mslela že ať s polu chodí nebo ne umí si to vyřešit sami -
co kdyt Jorge chodí se stephiou camarena a né s martinou stoesell