Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ti si asi debiiiiiil že někdo si udělal ten fb a stejně tam není žádna fotka jak se líbají atd.... *16* *16* *16* *16* *16* *9* *9*
  • Pozerala som si jeho facebook (Jorge Blancog) a zrejme chodí so Selenou Gomez... Skoro ma porazilo,keď som to zistila *15* Veď posúďte sami: https://www.facebook.com/jorgeblanco92300?fref=ts a pozrite si aj jeho fotky...
  • miluju ho, je nejlepsí..... kdyby ho tak mohla videt...bilo by to super...a s Martinou tvoria skvely par :* :* :* :* :*
  • V-I-O-L-E-T-T-A
    KAAAAAAASNEJ? Snad krásnej:-P
  • Jo a navíc já si myslim že leon neboli jorge blanco se hodí k francesce neboli lodovici comello *14* *14* *14* *14*
  • Je kaaaasnej. Ale. Martina je *11*
  • On je nádherný *14* , ale ku Martine Stoessel sa vôbec nehodí !!!! Niesú pekný pár !!!!
  • Jorge/Leon je moc krásný moc moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Podle mě k sobě Martina/Violetta s Jorgem/Leonem patří *14* *14*
  • I love Jorge Blaco
  • nechpen tomu raz tam je ze chodi s martina stoessel a teraz to tam nenii to nepochopim *10* *10* *16*
  • Jsem do tebe uplný blázen !:** Miluju tě
  • Jorge Blanco Je ten nejkrásnější... nejúžasnější no prostě nej!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* Miluju ho je božskej..........!!!♥ *14* *3*
  • elounek12345
    kiki: jorge blanco ma vpoho obočí je neeeeeeeeeeeeejúžasnější
  • elounek12345
    mně jse zdálo že jse se s jorgem blancem poprvé líbala a že jsem s ním zpívala písničku Voy por ti a moc moc se nám to povedlo bylo to úžasné
    Kéž by jse to stalo i ve skutečnosti
    *14* *14* *7* Ať jse to stane
    Te amo jorge blanco
  • Vážně je fakt krásnej! :) Nejsem něco jako fanatik- Ah Jorge, ( obrácený vykřičník- nejde mi)beso me!
    Vážně mu to sluší a doufám, že to dítě neni jeho :DD
    Ne, ať je šťastný. To si všichni fans budou přát.
    (zrovna dneska se mi o něm zdálo. Byla jsem Violetta a utekla jsem z domu a potkala svoji matku- ducha a ona mě nabádala k vrácení se domů. Začala jsem jí tam vyprávět o tom, jak mě mají v lásce Leon a Thomas. A jak chodím do studia. V tom mě slyšel Violettin otec a naháněl mě po městě. Objevila se tam Francesca, Camilla Naty, ten Broudey a Leon s Tomasem. Tančili jsme a když mě pak otec chytil, zachránil mě Leon a líbačka :D :D :D )
    To byla jenom vsuvka :D
  • ja bych si na celem svete prala jit na jeho koncert a vydet ho na zivo
    ja ho mam moc rada ale nejvic bych si ho prala slyset zpivat voy por ti
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Me encanta Jorge Bianco (León) muy parecido a vedlo en directo , pero es demasiado lejos y espero que acompáñenos
  • Jorge je strašně krásnej..moc bych si přála ho vidět na živo *14* *3*
  • Já prostě miluji Jorge Bianco (Leona) já bych jela na jejich koncert ale je to moc daleko a za něj bych dala cokoliv
  • Victoria24
    On je proste BOŽSKÝ SEXY INTELIGENTNÝ proste ho MILUJEM *14* už od neho ani krajší chlapec ani nieje :* *14* *3* JE PROSTE ÚŽASNÝ :* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit