-
ano ty patrisdo nasho fanku *11*
-
no no dievca ci boha ty to tu nepís to je jorge blanco ne publo epinusa ci co no vypadni preboha ty si nenormalna nemas vobec vkus a co to tomasove znamienko vyzera jak indian vypadni tieto veci písat inam okejbo poletís s fanku *10*
-
hj babi ale ja mozem byt sefka fanklubu viem o nom vsetko no kto suhlasi napise do komentu ano jorge *4* prosim posporte *14*
-
ne nechodi ci??
-
no suhlasite vsetky :)
-
o tej malej co tam s nim bola na vystupeni ona mala take stastie ja by som toto chcela moje stastie mi ona zobrala ta mala soplana *9* *14*
-
Áno Leon je pekny
ale chcela by som ho vedieť aj na živo a bez mejkapu a takých vecí.
A o kom si písala : tá mala soplana?
*9* *9* *9* *14* *14* -
tomas vobec neni pekny
alw leon je sexy -
ano chodi s martinou stoessel *3*
-
je sexy to hej ale uprimne holky pablo epinosa je pekny?? myslim ze vsetky vieme ze krasny sexos je jorge blanco cooo?? ta snad somnou suhlasite ked jedna vypisuje ze je leon sexy pesnicky od neho su naj tak podme na fb spojme sily a dajme like na leona lebo (a spolu) on je naj , on je naj mame vsetky rady tak preco to skryvat ta mala soplana
-
Chodí teda ve skutečnosti s Martinou Stoessel nebo ne? Někdo tady píše že jo a někdo zase že ne tak já nevím :/
-
souhlasim s vámi jorge je nejj SEXY
-
ZBLAZNILA BYCH SE Z NEJ PORAD DOKOLA POSLOUCHA VOY POR TI *14* *14* *14* *14* *14* A JINE PISNICKY OD NEJ A VE VIOLETTE JE BOZI *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
-
jorge je nejlepší tomas(pablo espinosa) je nuula jorge je neeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
je sexy!!!!! ale Tomas (pablo espinosa) je podle mě o mnoho hezčí a lepší *14* *14*
-
ja tky bych chtěla
-
to je zase pravda
-
nechápu jak někdo může dát že se mu nelíbí
vždit je like a *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Taky tam někdo může letět, třeba na prázdniny nebo tak.
-
prosim kdy budeš mýt konzert v česku *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *6* *6*