Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám leóna radši neš tomáse ale oba dva jsou super ale león lepší *4* jorge chorche je super jméno
  • Jorge je úplně hnusný!!! Nechápu jak se vám může líbit.!!! A jak se připravuje 4. Epizoda Violetty tak tam Jorge zemře.... Bude mít nehodu na motorce.... Srazí ho auto!
    • Hej ty lamo zhebni radši ty jeho je na světě škoda.Jo ja uz to chapu ty si kluk a máš na nej vztek ne po něm holky šílej a ne po tobe vidíš jak je to jednoduche uhodnout.Si trapáček *1* *1* *1* *1*
    • vdyt je pěkny ty si hnusna
    • ty chudera jediny kto je tu hnusna stara bukva si ty
      a odkial ty vies ze zomre ?????? no co
      si sprosta sliepka ktora nema vkus leon je krasny
      no a ty ? radsej sa k tvojmu vyzoru ani nebudem vyjadrovat vsetko o tvojej skaredosti by sa sem nemestilo!!!!je vidno ze nikto ta nema rad *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ahooooj
    • Ty si hnusná !!!! A jak to můžeš vědět že ho srazí auto ty jsi snad režisér že to víš a Jorge ( Leon ) by tam neumřel je hlavní postava už tři roky *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • ahoj jorge sem tvoje nejvetsi faninka mam te moc a moc rada ses ten nejhestsi kluk z violetty ses dobry tanecnik, zpevak a moc dobry hrac na kytaru a na piano a moc se hodis k martine stoessel a mam te moc rada a prijedu na koncert violetta
  • *14* *14* *14* *14* miluju ho
    • začni chodiť s viletiv prosím *14* *14* *14*
      • V seriálu s ní chodí, ale v Realitě má ta tvoje Violetta kluka-,-
      • jsi normální?
  • Miluju tě leone On je muj holky takže si dejte ruce prič jasny :DDDDDDDDDDD *14* *14* *14* *14* *14*
  • Help mi now!!!pomoztemi chcem sa stat fanusickou pomoc prosim
  • ste už važne padnuty na hlavu ved tak ako tomas , diego oni nemohli za to aku dostali rolu
  • ta nejhezčí holka která chodí s leonem mi příde pekně ujetá
  • čau,som to serialu violella blázon kebi sombola jedna z vás vibrala bi som si fran alebo nati každí vaš časopis musím mata najviac sa mipáči ten poslední ked budete mat časopis ako darček bi ste tam mohli dat knihu jak se rodí láska alebo violella mikrofon dedskí mobil spesníčkami najviacx sa mi páči piesen Ven y canta a sermejor ináč si velmi pekni
  • blázen je leon a zas je violetta*11* blázen

*12* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit