Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane bože jste fakt trapné! Jak ti může dát číslo když není Čech? WTF? Umíte psát normálně??? Hádáte se o něj jako nějaké KRÁVY! Je to normální kluk! Kdyby nebyl táta od Martiny Stoessel producent nikdy by jsme neznali ji ani Jorgeho, Diega atd.... Vás asi zajímá jen to jak vypadá co ? Ano je hezký ale že bych ho milovala jako nějaká nána tak to opravdu ne! Viděla jsem tu teda dost komentářů a všechny byly opravdu EHM..... Nemám slov ?? Za 1. Kolik vám je? Možnosti- 14: Jde to poznat chováte se jako PITKY! Nebo 10 let: Píšete jako mimina a celkem se i tak hádáte! *4*
    Za 2. je to normální kluk žádná SUPROVÁ hvězda ;))) Za 3. Děvčátka tímhle jste prokázaly že jste úplné pipiny!!!!!!!!!!!!!!!
    • Ty si taková čubinka zhebni. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Buďte tak laskavé a nelezte mu pořád do píp!!!To je samý nej, nej, nej! Baví vás to si hrát na to kdo mu dřív vleze do prdelky?! Jestli ještě někdo k němu napíše komentář tipu:"Ó Jorge já tak miluju!"Tak do 5minut je u vás můj gang cool lidí a ti už si s vámi nějaká poradí.
    PS:Kdo by chtěl být v gangu tak přijďte kdykoli na Herčíkovu23,tam proběhnou zkoušky a možná vás vezmem.
  • Kdo ti dal pravo aby si ma sudil mal by si radcsej sved dona stupil hod do mna kamenom ked.si bez chybny karma toto nedovoli ty sku*veni si ouuu

ps.to pisal nas stryko toto neni cela pesnicka
    Vola sa hod do mna kamenom
  • Aj já tebe milujem Lion jsi fakt super *14* A vio taky ....Ale Ludmila je namyšlená *16*
  • omlouvám se že Vás ještě otravuji ale potřebuji vědět jednu věc. Kouří Jorge Blanco?
    prosím někdo mi odepište. Děkuji
  • oni spolu ještě sou nebo v bravu říkal že je tini nej holka na svete kámo takže palec dolů *14* *14* *14* *14*
  • aaaaaaaach VANESSA VANESSA VANESSA booooože moj no dobre takže OK ale toto už nepochopim najskor pišeš že leon je škaredy a potom že je naaaaaajlepši toto na piše len mago&
  • Lí bí jse mi jak hraješ v souboji dvoj nápadníků ti jsi vyhrál 4 5 6 a pablo 1 2 3 ale tvoje jméno jse čte chorche a píše jse to
    Jorge to j a g jse čte ch diť to j a g nejsou stéjní písmena a čtou jse stejně hmmmm *4*
  • ahoj jorge sem tvoje nejvetsi fanynka a mam te moc a moc rada ses ten nejhesci kluk z violetty ses uzasnej a neodolatelnej a moc krasne zpivas a moc krasne tancis ses proste uzasnej a nejhesci kluk na svete a ste nejhesci par z martinou stoessel ste ten nej a nej proste te mam moc rada.
  • ahoj jorge sem tvoje největší fanynka máš mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooooooooooooccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc krásnejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj úúúúúúúúúúúúúúúsměv. Myslim si že se moc hodíš k lodvice camelo. moc tě miluju pppppppppppusa miluju. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit