-
Všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a lásky *14*
-
ano LOVE DIEGO lebo je dobry ale to že niekto nevie kto je leon tak to je hlupi ako ti LOVE . VIOLETTA nahodou nepadni zo stoličky ked violettu uvidiš s leonom
no ja by som ti to ani radšej nepisala lebo ti vlastne ani nevieš že violetta je serial a meno dievčata ale to si vlastne neuvidela ze leon v 1.serií tomas a leon ,hadali a leon to vždy zhodil vinu na tomasa
a ti si mysliš že Diego je zli lenže neni lebo tože je podla teba zli lebo LEONKO je vyborny tak sudiš ho podla filmu ktory niekto VYMYSLEL a ak poznaš EXPLO ITEDA tak jeho frajerka moma natačala video PREDSUDKY a to je to že sudiš človeka podla toho ako vypada ako sa sprava ale nevidiš aky je vnutri takže sito pozri -
-
Ved to nevies aky je LEON v nutry tak preco ho povazujes za hlupeho?
-
Jorge neni taky ako si myslis v serialu moze byt dobry zli ale v realite je to majzabavnejsi a najmilsi chalan akeho som kedy spoznala
-
Máš pravdu Diego není tak zlí ako bol v 2 sezóne Violetty a vôbec není namyslený
-
-
leon je stejne heskej jako tomas
-
Si fuj a martina je pekna a ty ne
-
Hele ty od něho dej ruky prič :DDDDD on je muj a tak to aji zustane
Miluju tě jorge *14* Naněho koukejte zapomenout svamy nikdy nebude !!!!!!!!!!!! -
-
myslíš, že s tebou jo ??? ten má violettu a kolem něj se točí miliony jinejch holek *16* *6* *8* *10* *11*
-
-
violetta a leon sou spolu
-
-
nie nie sú -_- *10* *16*
-
jorge a tini nejsou spolu jorge pozadal jeho pritelkyni címž není tiny o ruku
-
-
Jorge je zasnoubený :)
-
-
-
Dakujem Emily
-
ja si myslim ze on beat studio le najlepsie a studio 21 je prostredne aj dobre a aj zle *4* *15*
-
wtf
-
právě to det posluchám *15* *15*