Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • má děcko syna a je ženatí se stephii tak už to snad přestanem řešit ok jo a já mám pravdu podívejte se na youtube vihledej te tam stephie camarena a jorge blanco sami se přesvěč te jo a stephany má sestřenku marianku ahoj *4* *2* *1* *15* *3*
  • Mam rada Violetta serial nejvíc Leon je hezkej ma hezky hlas *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Bože!To asi vidím blbě, protože tolik krav zároveň jsem nikdy neviděla.Ti si jako některá z vás myslí že s ním bude chodit nebo že on je s Tini? Je to jen zajebanej seriál a ne realita.Já tady s kámoškou u toho umírám smíchy.protože by nás nikdy nenapadlo že může být tolik lidí tak,...jak to jen říct málo inteligentních.A když říkám málo, tak myslím hodně.
    • když ti tak strašně vadí co tady píšeme tak si to nečti my máme Jorgeho a my ho nepřestaneme mít rádi jenom kvůli nějaké připitomělé krávě kterou zrovna pustily z ústavu pro duševně choré. vrat se k hraní s barbie nás nech napokoji větší krávu jsem neviděla. co Jorge dokázal z kluka s mexica se stala svvštoznámá celebrita a ty sedíš doma za počítačem a píšeš nesmyslný a trapný urážky ktery nikoho nezajímají běž se vycpat ! *3* *16* *10*
    • Hele Prosim tě Starej se osebe .¨to že my fanynky ho moc miluje tobě to jako snad vadí?
      • jdi někam nebo tě nakopnu! nemám good day, tak ti radím neštvi mě *12* *16*
  • leon a violetta sou spolu 2016 spolu chodijou violetta a leon ja sem to videla ja 2016 sou spolu.
  • Aty Emily opakujes lebo ja som zacala prva pisat ok a ty si len prekopirovana kopirka
  • tak *8* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* zívam
  • ty si super som asi do teba zamilovana asi fakt som
    • ahoj *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *2* *2* *15* *15* *15* *12*
  • Miluju jorgeho ale taky mám ráda pabla a diega...........podle mě by tiny a jorge měli být spolu..............leonetta 4ever
  • ONE BEAT *2* *2* *2*
  • Oj jak ho mužeš nesnašet Jžš vždyt je užasnejj :D
    Miluju tě nejradšíla bysom ta mmm :DDDDDDDDDDDD *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit