-
Je namysleny
-
čus zlato krásne
-
jorge
podla mna sa violetta hodi viac ku tomasovi denis rebro -
Si ten najhorsi na celo svete mas tie najvecie OBOČIE. A ti sa vobe nehodis k Violette
-
aaaaaa tá fotka z *14* *14* *14* *15* kvetov jeé pekne nepekná *12*
-
-
To teda není!!
-
-
*4*
-
Konecne neuvidim tych nasich ucitelou. tefa ucitelky ale dve mi budu chybat katechetka a informaticka
-
Boze to bol len vtip ze ma velke brucho!!!!!!!!!!Vy ste ale blazni a ma fakt velke obocie a len vy si to nepriznate lebo sa vam paci a ja som len dieta ako vy mam len 9 rokov vy mozte mat tolko kolko mam ja a on ma 23 a vam sa paci aj pes je krajsi ako on a vy sa somnou bavite?Ano kazdy ma iny nazor niekomu sa paci druhym nie napriklad mne sa nepaci a teraz si to budete zlost na mna ved to je moj nazor co vas je dotoho ani mna neni nic do toho co pisete tak sa do mna nestarajte to vam odporucam vy blbci?!
-
-
Máš pravdu:) Já třeba Jorge moc nemám ráda, jak osobností, tak vzhledem. Lepší je Ruggero :)
-
-
Ja mam rada leona-Jorge je hezkej ale vic jse mi libi Federico-Ruggero *14* *14* *14* toho přimo žeru
-
Abych tam pravdu řekla, jsem zklamaná. Myslím, že Martina alias Violetta si obě zaslouží Pabla alias Tomáse!
Je tak hezký, a přitažlivý.. Je mi smutno a chce se mi brečet, když vidím jeho smutný výraz! León je závistiví a jen se z Pabla alias Tomáse dělá srandu! Nemohu se na to dívat!! León palec dolů! *10* *13* -
-
Na opak Leon je dokonalý. Tomás Violettě jenom ubližuje Leon jí naopak miluje a brání jí. Takže já s tebou nesouhlasím. Tomás palec dolo. Tomás je hrozný a Leon dokonalý.
-